16 martie 2021

#CumparaDeLangaTineChallenge

Ne-am tot gandit ce e de facut acum in Romania? Ce putem face noi toti, usor si la indemana oricui – sa sustinem business-urile locale. Pe ai nostri, cei mici. Sa cumparam de la firmele de langa noi, de la brutaria de pe strada noastra si de la floraria din colt. Ce-i drept, sunt multi antreprenori romani si afaceri de cartier, dar toti fac o treaba foarte buna.

 

Asa am pornit un challenge. Probabil l-ai vazut, dar daca nu l-ai vazut trebuie neaparat sa-l vezi. Cateva sute de #OamenidelaBanca au promovat mii de afaceri locale, afaceri mici. Asa, sa stie toata lumea de ele.

 

In aceasta initiativa de care suntem tare mandri ni se alatura si prietenii nostri de la Tazz by eMag. Gasesti in app Tazz o intreaga categorie doar cu business-uri locale de la care putem cumpara oricand. Asa le putem ajuta, le putem sustine. O sa gasesti in app la categoria #Cumparadelangatine. The good stuff is here :)

 

Daca nu ai inca aplicatia Tazz, o poti descarca din Play Store sau App Store. Aaa, ai si 20 lei reducere la prima comanda.

Sustinem impreuna business-urile locale? Au mare nevoie de ajutorul nostru in aceasta perioada.

 

De acum, livrat de Tazz by eMag.