12 februarie 2020

Cupa Romaniei la baschet inapoi la Cluj | U-BT

In 10 februarie a avut loc finala Cupei Romaniei la baschet masculuin. S-a intamplat la Cluj-Napoca, Sala Horia Demian, un eveniment sold out.

Putem sa va spunem ca a fost incredibil. Atmosfera din sala a fost wow si suporterii ambelor echipe au sustinut cu tot sufletul favoritii. Noi suntem mari iubitori de baschet, dar am tinut cu ”U” si asta o spunem direct, fara doar si poate. Credem ca nu e un secret pentru nimeni, ne-am declarat acum cativa ani: doua culori si o singura iubire. (sigur fanii au citit pe ton melodic 🎼)

 

Meciul a fost strans, insa U a reusit sa aduca Cupa inapoi la Cluj. Este o premiera in sensul ca exista aceasta legenda ca niciodata nu a castigat cupa clubul care organizeaza competitia, in cazul de fata U-BT. Ei ne-au tot zis ca nu cred in mituri… ei lupta pentru titluri. Si asa a si fost.


Mai mult decat atat, Donatas Tarolis a fost declarant si MVP al finalei.

 

In alta ordine de idei, U-BT s-a calificat si in sferturile de finala ale FIBA Europe Cup, o performanta foarte buna pentru club, dar si pentru baschetul romanesc. A incheiat grupa J pe locul 2 asa ca in 4 si 11 martie au meci cu medi Bayreuth.


Suntem si suporterul federatiei Romane de Baschet, sau cum ne place noua sa spunem - suporterul numarul 1 al bashetului romanesc.

 

#ImpreunaSuntemU