Cupa României la baschet înapoi la Cluj | U-BT

În 10 februarie a avut loc finala Cupei României la baschet masculuin. S-a întâmplat la Cluj-Napoca, Sala Horia Demian, un eveniment sold out.

 

Putem să vă spunem că a fost incredibil. Atmosfera din sală a fost wow și suporterii ambelor echipe au susținut cu tot sufletul favoriții. Noi suntem mari iubitori de baschet, dar am ținut cu ”U” și asta o spunem direct, fără doar și poate. Credem că nu e un secret pentru nimeni, ne-am declarat acum câțiva ani: două culori și o singură iubire. (sigur fanii au citit pe ton melodic 🎼)

 

Meciul a fost strans, însă U a reușit să aducă Cupa înapoi la Cluj. Este o premieră în sensul că există această legendă că niciodată nu a câștigat cupa clubul care organizează competiția, în cazul de față U-BT. Ei ne-au tot zis că nu cred în mituri… ei luptă pentru titluri. Și așa a și fost.

 

Mai mult decât atât, Donatas Tarolis a fost declarant și MVP al finalei.

 În altă ordine de idei, U-BT s-a calificat și în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, o performanță foarte bună pentru club, dar și pentru baschetul românesc. A încheiat grupa J pe locul 2 așa că în 4 și 11 martie au meci cu medi Bayreuth.

 

Suntem și suporterul federației Române de Baschet, sau cum ne place nouă să spunem - suporterul numarul 1 al bashetului românesc.

 

#ImpreunaSuntemU