03 septembrie 2020

Echipează-ți copilul de școală. Chiar dacă nu e al tău.

Cu toții ne amintim cu emoție de prima zi de școală și de entuziasmul cu care ne pregăteam ghiozdanul. Însă din păcate, pentru mulți copii și părinți este un motiv de tristețe.

38,1% dintre copii se afla în risc de sărăcie sau excluziune socială, iar aproape o cincime dintre copiii sub 6 ani trăiesc în condiții de deprivare materială severă. Pentru ei și pentru părinți, prima zi nu înseamnă bucurie, ci tristețe. O durere pe care o simte orice părinte care nu își poate pregăti copilul de școală așa cum ar trebui să fie orice școlar în prima zi.

Împreună cu Salvați Copiii dorim să-i ajutăm pe copiii care provin din familii nevoiașe să meargă la școală pregătiți, indiferent de cum va începe aceasta.

Noi am făcut un prim pas și am cumpărat 500 de ghiozdane cu tot ce are nevoie un elev pentru a fi fericit în prima zi de școală. Dar le putem oferi mai multe dacă donezi și tu!

Costul unui ghiozdan este de 500 de lei. Poți să contribui simplu și ușor, printr-o donație aici 👉 http://bit.do/sufletinghiozdan sau direct în BT Pay către Salvați Copiii.

Vestea bună e ca noi vom dubla fiecare donație făcută și vom pune tot sufletul pentru a le da acestor copii o șansă la educație.

Ce zici?

Ne ajuți să facem cât mai mulți copii fericiți și să îi trimitem echipați în prima zi de școală? Știm că împreună putem să facem asta.