10 iulie 2015

Europa... exotica. Calatorie impreuna cu BT Flying Blue

Imagineaza-ti ca ti se ofera posibilitatea sa calatoresti oriunde doresti. Sa descoperi locuri noi, plaje exotice si intalnesti oameni fascinanti. Unde ai calatori? Ce ti-ai dori sa vizitezi? Pe cine ai vrea sa intalnesti?

 

Daca te gandesti la Reunion, Mauritius, Martinica, Santa Lucia, Dominica sau Guadalupe, descopera experiente de calatorie in aceste locuri alaturi de Brad Florescu, autorul blogului de calatorie www.tedoo.ro. El a parcurs zeci de mii de kilometri, descoperind teritorii indepartate care apartin sau au apartinut Europei. Bun venit in Europa... exotica, alaturi de Brad! Pe blogul sau vei gasi  impresii de calatorie, informatii despre bugetele estimative necesare pentru o asemenea vacanta, istoria locurilor vizitate, dar si sfaturi mai mult decat utile.

 

In primul material publicat aflam detalii si despre cel mai lung zbor intern din lume. Datorita faptului ca Franta detine multe teritorii in afara teritoriului Frantei Europene, asa numitele teritorii d’autres mer (DOM-TOM), zborurile intre aceste spatii indepartate si Franta sunt considerate zboruri interne. Astfel, zborul Paris-Papeete este cea mai lunga cursa interna din lume cu escala.

 

Descopera calatoria lui Brad, pas cu pas:

 

Calatoria lui Brad este sustinuta de Banca Transilvania, care i-a oferit un card de calatorie BT Flying Blue, care ii si permite sa acumuleze mile premiu la fiecare cumparatura. Air France Romania a oferit zborurile necesare vizitarii celor 6 insule.

Imaginile sunt realizate de catre Brad Florescu.