03 august 2017

Experiente de poveste oferite de Banca Transilvania la UNTOLD

In 3 august incepe la Cluj magia UNTOLD si tine pana in 6 august, adica mai mult cu o zi decat orice minune: 10 scene – fiecare cu mesaje de poveste, 300.000 de festivalieri asteptati, peste 200 de artisti, precum Armin van Buuren, Martin Garrix, Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike. Taramul UNTOLD este in zona Parcului Central din Cluj-Napoca. Vor fi experiente de neuitat, animatori pe picioroange, acrobati si …. ZamBT.  

Cu bucurie, Banca Transilvania sustine, pentru al treilea an consecutiv, muzica live de calitate prin parteneriatul cu UNTOLD. BT si partenerii sai ofera la UNTOLD experiente de poveste: bratara contactless BT Visa UNTOLD, ocazia de a interactiona cu produsele cool BT Pay, intalniri de storytelling, atelier de fotografie, degustare de cafea, workshop pentru realizarea  de coronite din flori.

In acest an, personajul principal UNTOLD este Dragonul, iar scena principala – aflata pe Arena Cluj - este Dragon’s Nest. Fiecare scena are mesajul, designul si povestea ei, de la Forest by Banca Transilvania, Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Summerhouse la Origin.

  • Experiența BT Cashless

Festivalierii pot plati la UNTOLD cu bratara de festival, care trebuie incarcata cu suma dorita sa fie cheltuita, fiind la indemana urmatoarele modalitati:

- La standurile dedicate de la UNTOLD: incarcare cu cash sau cu card bancar de la orice banca, respectiv cu bratara contactless sau cu ceasul BT contactless

- Online, prin aplicatia de festival, din App Store sau Play Store

  • BT Hub, zona Forest by BT. Experientele oferite de Banca Transilvania la UNTOLD

Poti avea, pe loc, bratara contactless Visa BT – Untold, in editie limitata

UNTOLD este o ocazie potrivita pentru festivalieri de a primi de la Banca Transilvania bratara de plata contactless Visa BT – Untold, o alternativa foarte cool a cardului, la cumparaturi de zi cu zi, facute dupa festival. Fie ca ca esti sau nu client al bancii noastre si iti doresti o bratara contactless, hai la BT Hub, in zona Forest, unde echipa noastra te ajuta cu completarea unor date necesare. Bratara o primesti pe loc, dupa care te sunam pentru alte detalii si, mai mult decat atat, dupa festival iti punem pe card 50 de lei bonus. Uite aici mai multe detalii despre bratara contactless.

  • Coffee, the magic word: joi si duminica, 18 – 18.30

Festivalierii pot degusta magia cafelei la atelierul sustinut de un barista profesionist din echipa Meron.

  • Impletim coronite magice: joi si vineri, 16 - 18

Atelier sustinut de echipa florariei Casa cu Flori

  • A fost odată ca niciodata @UNTOLD: vineri si duminica, 19 - 20

Vlad Cupsa, fotograf de festival, sustine un atelier de fotografie.

  • Fashion sells. Despre moda si cifre: sambata, 19 – 19.30

Diana Enciu si Alina Tanasa, bloggerite de moda din Bucuresti, povestesc despre pasiunea lor: bloggingul de moda  

  • Magic behind the magic: sambata, incepand cu ora 17

Cristian Movila, fost fotograf de razboi, story-uri din spatele scenei si din public: emotii autentice si momente magice de la UNTOLD.

230.000 metri patrati de real-life fantasy te asteapta. Ne vedem la UNTOLD!