08 noiembrie 2018

IMM-uri cu viza de State

S-a lansat programul Smart Start USA, program ce isi propune sa creeze primul ecosistem din Romania dedicat antreprenorilor romani, care vor sa isi dezvolte afacerea pe piata Statelor Unite ale Americii. Iar noi, ca banca a Oamenilor Intreprinzatori, ne dorim sa-ti fim alaturi in toate planurile de viitor pe care le ai pentru afacerea ta. Chiar daca e vorba despre extinderea pe piata americana.

Ce trebuie sa stii, mai exact? Practic, acest program simplifica accesul companiilor romanesti pe piata din USA si ofera antreprenorilor acces la finantari de pana la 200.000 USD, printr-un singur click pe site-ul proiectului. 10.000 de companii romanesti care vor sa traiasca visul american si sa isi extinda afacerile in SUA au acces in fiecare an la finantare, mentorat si educatie antreprenoriala in cadrul Smart Start USA.

Daca te gandesti si tu sa inregistrezi un proiect in acest program, trebuie sa stii ca poti beneficia de produsele noastre de creditare si de tot portofoliul de servicii si produse BT, care se vor plia in functie de nevoile tale. Finantarea proiectului este unul dintre pasii importanti pe care trebuie sa ii urmezi, asa ca poti avea incredere ca se va face in conformitate cu normele si politicile de creditare ale bancii.

 

Smart Start USA a fost creat pentru a-i sprijini pe antreprenorii romani, sa patrunda pe piete mai putin accesibile, fie ca distanta, fie ca abundenta de informatii economice, comerciale ori fiscale. Comunitatea de business s-a maturizat si este pregatita sa faca pasul urmator. Cred in succesul acestui program si datorita implicarii partenerilor nostri din domeniul bancar” – spune Ilan Laufer, cel care a initiat si care coordoneaza acest program.

Daca ai orice intrebari legate de finantarea pe care Banca Transilvania o ofera celor care aplica in acest program, te asteptam in orice unitate BT. Iar daca vrei sa afli mai multe despre ce inseamna mai exact Smart Start USA, cum se face accesul la aceasta comunitate sau cum poti participa la evenimentele din tara si strainatate, intra pe site-ul smartstartusa.net

 

Poti testa si live piata americana participand la una dintre conferintele de la finalul lunii noiembrie. Mai exact, pe 27 noiembrie la New York si in 29-30 noiembrie la Miami, va avea loc Conferinta “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”, la  sediul Camerei de Comert Romano-Americana. Te poti inscrie aici.

#BTProudPartner