La început am vrut să facem o pădure… dar nu ne-am oprit acolo

Se spune că dacă vrei să schimbi lumea, trebuie să începi cu tine și tocmai asta am încercat să facem și noi, prin proiectele de implicare socială.

#PeopleOfChange a pornit de la ideea de a face bine. Am început cu lucruri mici și am ajuns în câțiva ani să ne implicăm în proiecte mari și foarte mari 😊.

Din anul 2014 am investit peste 300.000 euro în programe de voluntariat dedicate împăduririlor din mai multe zone: Cluj, (Tritenii de Jos), Bistrița-Năsăud (Budești, Budești-Fânațe, Sânmihaiu de Câmpie), Buzău (Săpoca), Călărași (Jegalia) și București (Videle).

Știi ce e și mai fain? La fiecare acțiune au participat aproximativ 1.500 de voluntari, iar în total, de-a lungul anilor, 10.000, cu ajutorul cărora au fost împădurite suprafețe de aproape 60 de hectare cu peste 200.000 de puieți.

Nu putem decât să ne bucurăm de cifrele de mai sus și să continuăm să ne implicăm în astfel de acțiuni de împădurire.

Știți și voi, pădurea e unul dintre cei mai mari furnizori ai naturii. O sursă de apă, hrană, energie și nu numai, ne protejează și ne ajută în lupta împotriva încălzirii globale. Însă, din păcate, resursele ei sunt limitate și trebuie să avem grijă de ea în continuare.

Mulțumim pentru implicare tuturor voluntarilor și prietenilor de la Tășuleasa Social, Asociația Mai Mult Verde și CERT Transilvania. Promitem să ne ținem de treabă și în viitor.  

#PeopleOfChange