23 aprilie 2018

#Mentoratpebune cu Razvan Crisan

Daca nu ai planuri pentru 11 mai, iti facem noi! :) Iar daca esti si antreprenor si iti place schimbul de experiente & networking-ul, atunci acest eveniment chiar este pentru tine!

 

Pe 11 mai, de la ora 11.00, ti-am pregatit o intalnire la ETC Studio, in Cluj, cu Razvan Crisan, antreprenorul din spatele cafenelei M60 si a restaurantului Kane Seasonal Bistro din Bucuresti. Interesant despre ele este faptul ca in mai putin de un an de la infiintare, M60 a reusit sa intre in top 3 cele mai bune cafenele din Bucuresti, iar acum Kane Seasonal Bistro ocupa locul 1 pe TripAdvisor in Bucuresti, in categoria restaurantelor.

 

Discutiile din cadrul evenimentului vor fi libere si incurajam schimbul de experiente, sfaturile de business si sesiunile de Q&A. In plus, pentru ca ne dorim sa aflam cat mai multe din culisele afacerii tale, te incurajam sa te pregatesti pentru o sesiune de maxim 3 minute, 1 on 1 cu Razvan, in care sa-ti prezinti si sa-ti promovezi afacerea. La finalul actiunii, fericitul castigator, respectiv cel mai convingator antreprenor, va beneficia de o zi dedicata unor discutii detaliate si aplicate alaturi de Razvan.

 

Pentru ca ne dorim sa oferim o experienta cat mai practica antreprenorilor prin acest eveniment, avem disponibile doar 25 de locuri.