14 februarie 2019

#mentoratpebune la Brasov, cu Radu Savopol de la 5 to go

Dam startul unei noi sesiuni de mentorat, de data aceasta la Brasov. Ne place sa vorbim pe bune despre toate provocarile pe care le poti intalni ca antreprenor, asa ca Radu e pregatit sa iti povesteasca sincer, fara clisee sau ocolisuri, despre ce inseamna antreprenoriatul pentru el.

 

Iti dam asadar intalnire joi, 28 februarie, incepand cu ora 11:00 la Simone.

 

Radu Savopol e fondatorul retelei de cafenele 5 to go - primul concept de fix price din zona Horeca din Romania, ce numara pana acum peste 100 de francize semnate in toata tara. Daca nu stiai, 5 to go e cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania, iar in 2018, la HORECA AWARDS a primit titlul de cea mai buna cafenea din tara.

 

Vino, asadar la eveniment, gata sa il iei la intrebari. Povestim ca intre prieteni, de aceea incurajam schimbul de experiente si intrebarile. In plus, ai ocazia sa-ti prezinti si sa-ti promovezi afacerea si sa faci networking cu alti antreprenori, la fel ca tine.

 

Ca totul sa fie cat mai practic, avem doar 25 de locuri disponibile la eveniment. Completeaza formularul de inscriere de mai jos si asigura-te ca unul dintre acestea este al tau.