10 august 2022

#mentoratpebune la Sibiu, cu Radu Savopol de la 5 to go

Antreprenori din Sibiu, ne vedem la #mentoratpebune, cu Radu Savapol de la 5 to go

Dăm startul unei noi ediții de mentorat, și venim de această dată la Sibiu. Abia așteptăm să ne întâlnim față în față cu antreprenorii de aici, să vorbim pe bune despre toate provocările de care te lovești zi de zi, așa că Radu este pregătit să îți povestească sincer despre ce înseamnă antreprenoriatul pentru el.

Ne vedem așadar în 20 septembrie, începând cu ora 10:00 la Max

Radu Savopol, omul din spatele rețelei de cafenele 5 to go – și cel care a adus primul concept de fix price din zona Horeca din România, este pregătit să discute despre ce înseamnă să fii #pebune antreprenor.

Te așteptăm să fii deschis, să ai curiozități și să îl iei la întrebări. Va fi o discuție mai mult ca între prieteni. În plus, ai ocazia să-ți prezinți și tu, și să-ți promovezi afacerea, dar și să faci networking cu antreprenori la fel ca tine.

Avem doar 25 de locuri disponibile la acest eveniment, asta pentru că ne interesează ca totul să fie cât mai intens și să fie cât mai de folos pentru participanți. Completează formularul de înscriere de mai jos și spune-ne câteva lucruri interesante despre tine și afacerea ta.

După completarea chestionarului, în apropierea evenimentului vei fi sunat pentru confirmarea locului.