18 martie 2019

Modele pentru tinerii care vor sa afle cum gandesc antreprenorii

Pentru al saselea an la rand, caravana Vreau sa fiu Antreprenor isi continua povestea prin Romania, cu scopul de a inspira tinerii sa actioneze antreprenorial, iar o parte dintre ei chiar sa isi porneasca propriul business.

Asa a inceput si povestea lui Eduard Burghelia, tanarul de 22 de ani care este deja la al doilea business, pornit in urma cu 2 ani, dupa o investitie de 80.000 euro. Primul business l-a pornit la varsta de 16 ani: prima firma de curierat pe bicicleta din Constanta, inspirat fiind de Vreau sa fiu Antreprenor.

 

Plantam seminte pentru ca tinerii sa inceapa sa gandeasca antreprenorial. Mergem cu antreprenori in orasele si satele din Romania, unde suntem chemati, astfel incat sa le vorbim tinerilor despre ce inseamna sa fii antreprenor. Promovam povestile personale ale antreprenorilor care si-au inceput un business, ii informam pe tineri cu privire la ce inseamna sa fii antreprenor in Romania si totodata le aducem antreprenori ce pot fi modele pentru ei. Tinerii au nevoie de modele” a declarat Alin-Claudiu Apostu, managerul de proiect pentru Vreau sa fiu Antreprenor.

Exemplul lui Eduard este doar unul din multele exemple de succes asupra carora Vreau sa fiu Antreprenor si-au lasat amprenta. Ba chiar mai mult, Eduard a primit pe 14 martie 2019 premiul pentru Tanarul Antreprenor al anului decernat de catre Fundatia Romanian Business Leaders in cadrul Summit-ului anual si a urcat pe scena alaturi de alti oameni care fac performanta in domeniile lor.

 

Caravana VSFA de anul acesta incepe cu un eveniment ce va avea loc la Timisoara pe data de 21 martie. Evenimentele ce vor urma sunt:

  • Bucuresti 2 aprilie
  • Sfantu Gheorghe 4 aprilie
  • Brasov 11 aprilie
  • Bacau 15 aprilie
  • Focsani 16 aprilie
  • Targu Mures 17 aprilie
  • Bucuresti 7 mai
  • Targu Jiu 17 mai

Peste 27.500 de studenti si elevi au participat pana acum la cele peste 230 de evenimente VSFA organizate in Romania si Republica Moldova, cu peste 300 de antreprenori si intraprenori de top.

 

#BTProudPartner