20 noiembrie 2020   |   Timp de citire: 2 minute

Ne vedem joi, online, la Targul de cariere ACCA?

Te gandesti la o cariera de top in finante-contabilitate? Ti-ar placea sa fii unul dintre #oameniidelaBT? Atunci avem o veste buna! Ce zici de 12h in care ai ocazia sa afli sfaturi de la manageri de top din finante, sa vezi in ce directie ai putea sa iti dezvolti cariera si la sfarsitul zilei chiar sa gasesti oportunitatea jobului perfect?

 

Ei bine, daca o astfel de zi suna cel putin interesant, atunci iti dam intalnire la Targul virtual de cariera ACCA, organizat de Association of Chartered Certified Accountants, cea mai mare asociatie internationala pentru profesionisti din domeniul financiar-contabil, cu aproximativ 700.000 de studenti si membri la nivel international.

Si... cine stie, dupa acest eveniment, poate devenim colegi 😉, deoarece punem la bataie 8 joburi in Bucuresti si Cluj-Napoca, cum ar fi Raportari Financiare sau Coordonator Contabilitate. Dar te lasam sa descoperi surprizele in ziua evenimentului 😉.

 

Mai mult decat atat, la targul de cariera vei avea ocazia sa afli informatii direct de la sursa: iti raspundem pe chat-ul sectiunii BT din cadrul evenimentului online, in intervalul 11.00 – 16.00, si am am pregatit si o sesiune de Q&A Live, ocazie cu care poti intra in dialog cu:

⭐ George Calinescu, Chief Financial Officer, Banca Transilvania şi membru senior (fellow) ACCA - de la ora 12:00

⭐ Annemarie Vasilache, Chief Auditor Executive, Banca Transilvania - de la ora 13:00

 

Te-am facut curios?

Atunci hai sa ne cunoastem joi, in 26 noiembrie.

Inscrie-te aici!

 

Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania