NeoBT. Bun venit în #neobanking!

NeoBT este aici, doar pentru pasionații de nou. Cum e în #neobanking? Am putea să-ți spunem noi, dar nu o facem. E mult mai bine să-l iei pe #neo acasă, să-l testezi și te convingi singur. 😄

Momentan, #neo este in beta și te poți loga în #neobanking, doar dacă ai un cod de voucher. Avem pe stoc câteva vouchere disponibile, așa că e bine să te grăbești. Intra pe neobt.ro, în secțiunea ”Vreau voucher”, lasă-ne adresa de e-mail și gata. Ești mai aproape de #neobanking! 🎉 Dacă ți se pare cool, poți da pontul și prietenilor tăi. 

Hai să vezi cu ce vine nou: 

Neo

#NeoCash. Cardul tău invizibil e noul trend. 💳

Acum mergi la ATM cu telefonul și te întorci acasă cu cash. Da, scoți bani de la ATM doar cu un app.

#NeoRadar. E bine să ai un prieten AI.

Plăți dublate? Sau uitate? Nimic nu-ți mai scapă acum, că un prieten AI care să-ți amintească de toate. Întâlnește-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tău AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și îți poate da sfaturi pe baza acestuia. 

#NeoWidget. Contul tău dintr-o privire.

Folosești widget-urile pentru vreme sau știri. De ce n-ai urmări și banii tăi la fel?

#NeoTravel.Să călătorești înseamnă să schimbi.🗺️

Da, să schimbi. Gânduri, preconcepții, stări și, printre altele, și bani.  #neo îți schimbă nu doar banii, ci și starea de bine. Vacanță plăcutăăăă! :)

#NeoShopping. Există viață și dincolo de shopping.

Iar #neo te ajută s-o descoperi. Află cât de wild ai fost ultima oară, cât ai cheltuit și pe unde. Ține-ți cheltuielile sub control cu doar câteva atingeri de ecran. Fie ca ai un STAR Card sau unul normal, poți afla cât ai cheltuit și unde. Câteodată, controlul absolut înseamnă câteva atingeri de ecran.

#Neo Acces. Acces la prima vedere.

Neo știe cine ești doar dacă îl privești. Acum îți poți semna tranzacțiile sau intra în cont aruncând o privire. Face Signature îți aduce un nivel de siguranță crescut, dar și confortul că intri în cont mai ușor ca la tine acasă.

 #Neo Secure. Mai multă siguranță. 🔒

Mai ales azi, când stilul tău de viață e atât de mobil. Așa ne-a venit ideea să îți oferim tot controlul asupra cardurilor tale - le poți bloca sau debloca, poți schimba limitele tranzacțiilor și îți poti modifica PIN-ul direct din aplicație.

 

Cam asta ar fi #neo în cateva hastaguri. Dar nimic nu se compară cu #neoexperiența de a-l avea. 

 

 

NeoBT

Made with 💙 by Banca Transilvania