30 iulie 2020

NeoBT. Bun venit in #neobanking!

NeoBT este aici, doar pentru pasionatii de nou. Cum e in #neobanking? Am putea sa-ti spunem noi, dar nu o facem. E mult mai bine sa-l iei pe #neo acasa, sa-l testezi si te convingi singur. 😄

Momentan, #neo este in beta si te poti loga in #neobanking, doar daca ai un cod de voucher. Avem pe stoc cateva vouchere disponibile, asa ca e bine sa te grabesti. Intra pe neobt.ro, in sectiunea ”Vreau voucher”, lasa-ne adresa de e-mail si gata. Esti mai aproape de #neobanking! 🎉 Daca ti se pare cool, poti da pontul si prietenilor tai.

Hai sa vezi cu ce vine nou: 

Neo


#NeoCash
. Cardul tau invizibil e noul trend. 💳

Acum mergi la ATM cu telefonul si te intorci acasa cu cash. Da, scoti bani de la ATM doar cu un app.

#NeoRadar. E bine sa ai un prieten AI.

Plati dublate? Sau uitate? Nimic nu-ti mai scapa acum, ca un prieten AI care sa-ti aminteasca de toate. Intalneste-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tau AI care invata cumintel, zi de zi, comportamentul tau financiar si iti poate da sfaturi pe baza acestuia.

#NeoWidget. Contul tau dintr-o privire.

Folosesti widget-urile pentru vreme sau stiri. De ce n-ai urmari si banii tai la fel?

#NeoTravel.Sa calatoresti inseamna sa schimbi.🗺️

Da, sa schimbi. Ganduri, preconceptii, stari si, printre altele, si bani. #neo iti schimba nu doar banii, ci si starea de bine. Vacanta placutaaaa! 😊

#NeoShopping. Exista viata si dincolo de shopping.

Iar #neo te ajuta s-o descoperi. Afla cat de wild ai fost ultima oara, cat ai cheltuit si pe unde. Tine-ti cheltuielile sub control cu doar cateva atingeri de ecran. Fie ca ai un STAR Card sau unul normal, poti afla cat ai cheltuit si unde. Cateodata, controlul absolut inseamna cateva atingeri de ecran.

#Neo Acces. Acces la prima vedere.

Neo stie cine esti doar daca il privesti. Acum iti poti semna tranzactiile sau intra in cont aruncand o privire. Face Signature iti aduce un nivel de siguranta crescut, dar si confortul ca intri in cont mai usor ca la tine acasa.

 #Neo Secure. Mai multa siguranta. 🔒

Mai ales azi, cand stilul tau de viata e atat de mobil. Asa ne-a venit ideea sa iti oferim tot controlul asupra cardurilor tale - le poti bloca sau debloca, poti schimba limitele tranzactiilor si iti poti modifica PIN-ul direct din aplicatie.Cam asta ar fi #neo in cateva hastaguri. Dar nimic nu se compara cu #neoexperienta de a-l avea.

 

 

NeoBT

Made with 💙 by Banca Transilvania