Primesti discount 5% la plata cu cardul STAR in magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov

Am pregatit pentru tine o campanie in magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov. Poti sa-ti faci cumparaturile de Pasti in oricare dintre magazinele Mega Image si Shop&Go din Bucuresti si Ilfov si daca platesti cu cardul STAR de la BT, primesti 5% discount din valoarea fiecarei cumparaturi, bani in puncte pe STAR card. 1 punct STAR = 1 leu. Uite unde gasesti regulamentul campaniei ca sa intelegi si mai bine mecanismul. 

Cu cardul STAR poti face cumparaturi cu puncte sau in rate in cele aproape 10.000 de magazine partenere. Punctele acumulate le poti folosi la alte cumparaturi sau pentru a beneficia de promotiile din programul STAR.

Uite cateva special gandite pentru tine:

 • Lunea la Cinema City este CINEMA BT: la 1 bilet cumparat cu puncte STAR primesti un bilet cadou
 • Martea este distractie la Therme cu cardul STAR: 1 bilet + 1 bilet CADOU

Si daca tot vine vara, ne gandim si la cei care sunt cu gandul la festivaluri :). Pentru cei care n-au deja cardul STAR, am pregatit o promotie: hai intr-un magazin Mega Image din Bucuresti sau Ilfov, scaneaza codul QR de la raft si aplica pentru cardul STAR. Vei primi automat un bilet cadou la festivalul Summer Well, ce se va desfasura in perioada 12 - 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey, Buftea.

Poti beneficia de promotie pana in 14 mai 2017. Spor la cumparaturi!

 

Comentarii

 • Iraida

  Buna ziua si la Cluj cind putem beneficia?Merci
  Reply

  BT

  Buna ziua, vom gandi campanii si pentru alte regiuni. Multumim pentru intrebare!

 • Ilie Chirculescu

  Am cumpartat azi cu cardul StarForte de la MegaImage si nu am primit niciun discont. Nu este vorba de suma . ci de faptul ca reclama NU este adevarata
  Reply

  BT

  Buna ziua, multumim pentru comentariu! Discountul se acorda in puncte STAR, pe cardul STAR, in saptamana urmatoare tranzactiei. Numai bine!

  BT

  Buna ziua, multumim pentru comentariu! Discountul se acorda in puncte STAR, pe cardul STAR, in saptamana urmatoare tranzactiei. Numai bine!

 • Elena B

  Este foarte binevenita aceasta campanie si nu ar fi rau chiar sa incheiati un accord cu cei de la Mega pentru fidelizare si a cardurilor Star BT si a clientilor de la Mega. Este practic o premiere a celor care cumpara din magazinele lor cu Star BT. Foarte bine, iar de aici sunt mai multe posibilitati pe care le puteti demara impreuna cu lantul lor; daca se vrea.
  Reply

  BT

  Multumim pentru feedback. Sarbatori fericite!