26 august 2016

Red Bull Soapbox Race vine la Cluj

BT sustine cel mai neconventional raliu urban, Red Bull Soapbox Race. Evenimentul de racing urban nemotorizat este o provocare pentru soferii experimentati, dar si pentru amatori si se desfasoara in 3 septembrie, de la ora 11.00, in Parcul Colina din Cluj-Napoca.

Participantii la raliu au nevoie de imaginatie, creativitate si putina nebunie pentru a-si crea un vehicul artizanal. Masinile intrate in concurs vor functiona doar pe baza de gravitatie, linia de final fiind la vale.

Castigatorii cursei nu sunt cei mai rapizi conducatori auto, ci participantii care impresioneaza juriul si prin creativitate si impresie artistica. In competitie vor intra 50 de vehicule artizanale, fiecare cu cate 2-4 persoane, iar castigatorii vor fi alesi si cu ajutorul Zanului BT care face parte din juriu.

Pentru ca stim ca e mai usor sa castigi o competitie avand sustinerea publicului, te invitam sa participi la eveniment si sa-ti incurajezi favoritii. Iar daca doresti sa te relaxezi putin, am pregatit special pentru eveniment o zona de relaxare BT cu hamace si fotolii beanbag.

Ne vedem la Red Bull Soapbox Race!