24 octombrie 2018

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

Vinul este o bautura cu istorie lunga. Pentru a-i cunoaste complexitatea, este nevoie de ani intregi de studii. Daca este ales cu grija si folosit in combinatiile potrivite, vinul poate transforma orice eveniment simplu, intr-unul cu adevarat elegant.


Cu arome si culori diferite, a devenit una dintre cele mai apreciate bauturi la nivel mondial.


Ti-am trezit interesul? 🙂


Te invitam sa afli mai multe pe 27 si 28 octombrie la Chios Social Lounge, Cluj Napoca, unde timp de doua zile poti sa descoperi o selectie spectaculoasa de 200 de vinuri, premium si superpremium, romanesti si internationale, toate acestea in cadrul evenimentului RoWine. Aici ai ocazia sa intalnesti producatorii cramelor participante si sa afli direct de la ei povestea vinului pe care il produc.


Evenimentul este organizat de Marinela V. Ardelean, autorul cartii The Wine Book of Romania, ambasador al vinurilor romanesti, impreuna cu Liviu si Mihai Popescu, co-fondatorii Fratelli Group. Acesta este primul festival autohton de vin orientat pietei exclusiviste din domeniul viticol.


Povestea RO-Wine | The Wine Festival of Romania a inceput in 2016. Aflat la cea de a 3 editie in Bucuresti, festivalul este pentru prima data organizat in Transilvaniei si, este o ocazie pentru cei interesati sa descopere povestile producatorilor de vin si sa deguste.


“RO-Wine este un simbol al calitatii și al inovatiei, incepand de la vinurile atent selectionate, design-ul exclusivist al standurilor, realizat de Mihai Popescu, și pana la serviciile oferite atat publicului, cat si producatorilor de vinuri. Eu consider ca vinul inseamna cultura, eleganta si lifestyle.” a declarat Marinela V. Ardelean


Banca Transilvania este mandra sa sustina acest eveniment inca de la prima editie.

#BTProudPartner #RoWine