07 martie 2017

Romania la EuroBasket 2017 dupa 30 de ani. BT, suporterul numarul 1 al baschetului romanesc, partener principal al competitiei!

Dupa ce BT s-a alaturat Federatiei Romane de Baschet ca partener principal, banca sustine cel mai important eveniment sportiv organizat pana acum in Romania- EuroBasket 2017. Romania participa la aceasta competitie sportiva pentru prima data in ultimii 30 de ani.

EuroBasket 2017 este al doilea cel mai important eveniment sportiv din Europa. Competitia este gazduita in acest an de patru tari: Romania, Turcia, Finlanda si Israel. Meciurile din Romania vor avea loc in perioada 31 august – 8 septembrie a.c.

Membrii Echipei Nationale de Baschet Masculin se vor intalni cu echipa Spaniei (actuala campioana europeana), echipa Croatiei (medaliata cu bronz de doua ori), echipa Ungariei (fosta campioana europeana), echipa Cehiei si cea a Muntenegru. Meciurile din Grupa C vor avea loc incepand cu 1 septembrie a.c.

Cele doua echipe nationale de baschet masculin si baschet feminin au din august 2016 o identitate oficiala de brand, pentru prima oara in istoria de 85 de ani a baschetului romanesc. Echipa Nationala de Baschet Masculin a devenit „Vulturii”, iar Echipa Nationala de Baschet Feminin a devenit „Acvilele”.

BT iubeste baschetul, de aceea am devenit sustinatorul nr. 1 al acestui sport si suntem alaturi de:

•           Clubul Sportiv U-BT Cluj-Napoca

•           Echipa Nationala de Baschet Masculin (in sezonul competitional 2016-2017)

•           Echipa Nationala de Baschet Feminin Senioare (in sezonul 2016-2017)

Esti pregatit pentru cel mai important eveniment sportiv din Romania? :)