18 decembrie 2019

Spark Week – festivalul destinat tinerilor viitori antreprenori

Știi că îți povesteam în vară despre primul primul festival de antreprenoriat pentru liceeni? Ei bine, pentru că a fost bine primit și apreciat de participanți, revine în forță cu ediția de iarnă. 😎

Spark Week este despre a învăța lucruri noi și în același timp, despre a pune în practică cele învățate. O săptămână în care vizitezi business-uri de succes și povestești direct cu antreprenorii, ești implicat în activități diverse și workshop-uri.

Ce mai, locul în care lucrezi în echipă, vii cu idei de business, realizezi planul de afacere, iar apoi mergi  în ''piață'' pentru a-ți testa ideea.

Și asta nu e tot. Pentru că nouă ne plac tinerii motivați, cu idei creative și spirit antreprenorial, avem și acum 5 burse Founders by BT pentru tine. Burse care acoperă integral taxa de participare la festival.

Sună prea bine să fie adevărat?

Hai pe https://sparkweek.ro/  să vezi line-up-ul de festival și să-ți rezervi un loc.

 

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului.

Banca Transilvania susține activ educarea noii generații și prin proiecte extrașcolare, proiecte care să-i ajute pe tineri să își dezvolte diferite aptitudini: de business, relaționare, public speaking, leadership.