14 iulie 2020

#SummerVibes – All the way up


Stim, vara aceasta e putin diferita...

 DAAAAAAR

Nu te grabi sa o anulezi!

Ii dam noi rapid un restart si o impachetam in oferte too hot to be true.

Ofertele alea faine care vin cu #SummerVibes la delivery, le repunem in stoc. Si, fii pe faza! In prima zi a campaniei crestem temperarura la 90 de grade cu pachete la cardurile de credit 🔥. Venim cu dobanzi hot & juicy la tot ce inseamna credite de consum, imobiliare-ipotecare si punem pe grill cele mai tari oferte din #banking. Pe cand mai exact? In 20 iulie suntem on. 

Mai e oare cazul sa iti zicem de premii? 🤔

Claaar, DA!

De data asta te rasfatam asa cum nu am mai facut-o pana acum si te trimitem un weekend in glamping intr-una dintre cele mai frumoase locatii din Romania. Noi punem la bataie 3 premii, iar tu trebuie doar sa te inscrii in campanie, asa afli printre primii si ofertele pe care ti le pregatim 😉! Pssst, gasesti regulametul aici.

Daca inca nu esti obisnuit cu termenul, nu-i nimic! Iti spunem noi tot ce trebuie sa stii. Long story short, glampingul este una dintre cele mai cool modalitati de a merge cu cortul ⛺! Practic, este optiunea de a merge in padure la 5 stele intr-un cort in care mai gasesti si un pat queen-size mega cozy. Awesome, right?


A, by the way, esti gata sa te trezesti intr-un peisaj de vis? Nu? Oh, well sa stii ca face parte din pachet!

 

Pana atunci, cum ar spune prietenul nostru din Bogata,

Drop it like it’s hot! 

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania