19 iunie 2018

Timisoara, ne intalnim la #mentoratpebune? Vine si Razvan Crisan, co-fondator M60 si al Kane Seasonal Bistro


Daca esti din Timisoara, noteaza-ti in agenda data de 4 iulie. Iti dam intalnire la o sesiune de #mentoratpebune, de la ora 11:00, la Ambasada, unde o sa vorbim  despre ce inseamna antreprenoriatul, cu bune si cu provocari, sau mai exact, ce inseamna #pebune sa fii antreprenor.


Razvan Crisan
, antreprenor de succes, cu o experienta de peste 12 ani in antreprenoriat, vine sa iti spuna mai multe despre lectiile pe care le-a invatat de cand a devenit antreprenor, despre provocarile pe care le-a intalnit pe drum, dar si tips & tricks pe care le poti aplica in business-ul tau, indiferent de domeniu. Este co-fondatorul cafenelei M60 (aflata in top 3 cele mai bune cafenele din Bucuresti) si al restaurantului Kane Seasonal Bistro din Bucuresti (locul 1 pe TripAdvisor in categoria Restaurante din Bucuresti).


Discutiile din cadrul evenimentului vor fi libere si incurajam schimbul de experiente si cat mai multe intrebari.


In plus, ai ocazia sa participi la o sesiune de cateva minute, 1 on 1 cu Razvan,  sa-ti prezinti si sa-ti promovezi afacerea. 


Si pentru ca vrem ca aceasta experienta sa fie una cat mai practica pentru tine, avem disponibile 25 de locuri. Completeaza asadar formularul de inscriere de mai jos si spune-ne cateva lucruri interesante despre tine si afacerea ta.