23 noiembrie 2020

Tinerii in arena: noua generatie de antreprenori

 

Daca si tu esti unul din acei tineri interesati de antreprenoriat, bine ai venit in club...sau in arena. 😄

 

Tinerii in Arena este locul unde elevii si studentii dornici sa isi porneasca propriul business pot afla mai multe despre antreprenoriat si despre ce trebuie sa faca pentru a primi investitii, direct de la antreprenori experimentati.

Conform unui studiu realizat de echipa Insights PulseZ, 1 din 2 tineri la nivel national vor sa fie antreprenori sau manageri, iar 2 din 3 tineri au apetit pentru antreprenoriat. Cu toate acestea, 6 din 10 tineri afirma ca cea mai mare problema cu care se confrunta in Romania este lipsa accesului la resurse financiare. Din acest motiv, echipa Vreau sa fiu Antreprenor & Insights vine in sprijinul tinerei generatii pentru a facilita accesul la informatii legate de obtinerea investiilor.

Evenimentul va avea loc in 24 noiembrie, incepand cu ora 18:00 si va fi transmis live pe Facebook. Pentru a participa, nu uita să completezi formularul online pana azi, 23 noiembrie la ora 23:59. 

 

Cine sunt investitorii in tineri?

 

Cei 5 investitori care vor participa la event sunt antreprenori care participa sau au mai participat la evenimente similare si au deja experienta in a sustine noua generatie de antreprenori:

  • Dragos Petrescu este unul dintre cei mai importanti oameni din industria HoReCa si fondator al Grupului City Grill, cel mai mare lant romanesc de restaurante.
  • Daniela Mariscu este pionier al industriei agrementului in Romania si CEO al companiei Aqua Azur, punand Romania pe harta globala a atractiilor turistice.
  • Dragos Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri romani si presedintele grupului Eurolines, cel mai important exit din Romania in industria de transporturi.
  • Cristian Onetiu este co-fondatorul celei mai mari companii de vanzari directe din tara si fondatorul proiectului Scale-Up 1000, reusind astfel sa ocupe un loc important in topul antreprenorilor romani de succes.
  • Cristina Batlan si-a inceput activitatea in domeniul modei acum circa 20 de ani si detine brandul Musette, care actualmente este cunoscut si apreciat atat la nivel national, cat si international.
  • Speaker surpriza: Radu Constantin este un youtuber roman care a reusit sa stranga 856K subscribers si sa regizeze doua seriale(“Scoala Invers” si “DM”) care au influentat pozitiv generatia tanara.

 Ne vedem in arena! 😎

 

 Editor: Popa Adelina, Functionar bancar internship, Banca Transilvania