07 iulie 2020

White Banking Days here to Stay!

Chiar daca probabil asa ai crede… nu, nu este vorba despre noul dresscode marca BT. Ci ceva muuuuult mai bun decat atat!

Asadar, cu entuziasm suntem pregatiti sa dam marele

START!

celei mai lungi campanii de shopping bancar pentru medici si tehnicieni dentari!

Exact! Cand spunem “White” ne gandim la eroii in halate albe care sunt mereu pe baricade, iar cand zicem “Banking Days” mintea ne fuge direct la oferte, reduceri extreme de dobanzi si avantaje in #banking. Practic, combo-ul perfect pentru o “campanie de zile mari”.

So, what do you truly desire?

Sa fie oare o vacanta tropicala sau o excursie intr-un safari atunci cand vei putea? Ne ocupam noi de asta! Pentru ca stim ca turele lungi de munca te-au epuizat, ti-am pregatit o reducere considerabila la creditul de nevoi personale! Si cand te gandesti ca e doar la un click distanta... parca altfel suna 😊.

Sau sa fie poate chiar o casa? Stii si tu, locuinta aceea perfecta pe care ti-o doresti de ceva vreme. E ok, am acoperit si creditele imobiliare-ipotecare, astfel incat nici un vis sa nu fie prea departe de realitate!

Iar pentru ca in lunile acestea lungi pline de imprevizibil ai fost 🌟 STAR-ul nostru, venim in intampinarea ta si cu cardurile de credit STAR pe care le-am alimentat deja cu 150 de puncte pentru micile tale placeri precum o sesiune completa de cumparaturi.

Munca e bratara de aur! It’s a fact! Iar la BT, treaba facuta cu pasiune si dedicatie e rasplatita! Si cum altfel decat cu un card nou-nout, pe gold. Mai exact, Mastercard Gold, pentru care ai acum ZERO taxe de emitere si retrageri de numerar zero la ATM-urile BT.

 

Dar nu iti spunem mai multe! Pentru ca stim, iti place sa te convingi singur, asa ca tot ce ne mai ramane de facut este sa te chemam pe 

pagina de campanie pentru a te bucura de toate ofertele create special pentru tine.

 

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania