09 decembrie 2019

Adriana Beres - o poveste despre talent si autodepasire

Adriana face parte din echipa Banca Transilvania de 4 ani si este in departamentul de Specializari Servicii Clienti. 

Povestea ei cu BT incepe inca din vremea in care era in facultate, atunci cand si-a facut practica la un sediu BT. Dupa finalizarea facultatii si-a adus aminte cat de mult i-a placut atmosfera de la noi si a decis sa revina. 

Chiar daca uneori lucrul cu oamenii poate deveni dificil, Adrianei ii place la nebunie ceea ce face. Unul dintre lucrurile care o motiveaze sa vina cu drag la birou este faptul ca face parte dintr-o echipa unita alaturi de care simte ca poate sa creasca. Pe langa oamenii faini care ii aduc zambetul pe buze, Adriana are si cateva produse pe care le indrageste maxim, preferatul ei fiind Aegon, care ofera un plan de economisire dedicat intregii familii.

Pe sotul ei l-a cunoscut in timp ce practica dansurile populare. Intre cei doi s-a infiripat repede si sigur o poveste frumoasa de dragoste, iar anul acesta sarbatoresc 3 ani de casnicie. De la partener de dans la partener de viata, povestea lor culmineaza cu o cerere in casatorie pe scena in cadrul unui concert, iar mai apoi o luna de miere in Muntenegru si muuulte zile pline de fericire! 

Desi in timpul interviului a fost tare vorbareata, Adriana ne-a marturisit ca nu a fost mereu asa, ba dimpotriva. Cand s-a angajat la banca era timida si nu credea ca va putea vreodata sa vorbeasca cu clientii.

“Cu ajutorul colegilor si datorita increderii managerilor am reusit sa trec peste timiditate si sa am mai mult curaj.”

La capitolul obiective de viitor, Adriana ne spune ca-si doreste tare mult sa viziteze Roma (poate trece si pe la sediul nostru de acolo 😉), sa reia dansurile populare si… copii! “Am avut cea mai frumoasa copilarie care exista! Niciodata nu am simtit ca duc lipsa de ceva. Mama este si acum sfatuitorul meu.” Astfel, ceea ce isi doreste este sa ofere aceleasi lucruri mai departe, unei perechi de gemeni.

Adriana, ne bucuram enorm ca faci parte din echipa noastra si abia asteptam sa ne inviti la un spectacol de dansuri populare. 😊

Foto credit: Vlad Cupsa