0%

Amalia Timiș: Entuziasmul la cote maxime!

29 septembrie 2021 Timp de citire 5:00 minute

„Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci”, ne spune Amalia Timis, protagonista #OameniidelaBanca de astazi! Amaliei ii place foarte mult sa fie Specialist Servicii Clienti si face acest lucru cu o doza molipsitoare de entuziasm!

   

Pentru noi, Amalia a fost un fel de ghiocel al primaverii, pentru ca face parte din echipa BT din luna martie a acestui an. In prezent, se afla in Cluj-Napoca, insa radacinile ei provin dintr-o zona de basm a tarii: „Eu de loc sunt din Maramures, chiar de langa Mocanita!” Decizia de a ramane in Cluj a fost una naturala, avand in vedere ca acesta a fost orasul in care si-a finalizat studiile. In plus, era locatia perfecta pentru indeplinirea unui vis: „Mereu mi-am dorit sa lucrez intr-o banca. Am asteptat trei luni de zile pentru interviul la BT! Stiu ca mi-am depus CV-ul la recomandarea unei prietene care lucreaza deja acolo. Eu simteam ca doresc sa imi schimb jobul pe care l-am avut anterior, asa ca am decis sa-mi incerc norocul si sa astept acel interviu. Mi-am pastrat rabdarea si entuziasmul, iar raspunsul a aparut exact in momentul in care mi-ai dat demisa de la fostul job! Exact cand am iesit in acea zi pe usa fostului birou, am primit un telefon aici, de la HR. Nu pot sa relatez in cuvinte emotiile pe care le-am simtit atunci!”

Planetele s-au aliniat in favoarea Amaliei, iar energia pe care a simtit-o pentru prima oara din partea actualilor ei colegi de la banca a fost inca un semn de confirmare ca se afla in locul potrivit: „Atunci cand am intrat pe usa mentoratului, mi s-a parut ca le cunosc pe fete de o viata. M-am imprietenit cu toata lumea si a fost super! Cand am ajuns in agentie, eram deja foarte entuziasmata (si acum sunt, de altfel!) Sincer, mi-am dorit tot timpul sa fac parte dintr-o echipa imensa, dintr-o organizatie, sa fiu inconjurata de oameni model de la care pot sa invat cate ceva, si in BT chiar sunt astfel de oameni! Acum nu ma vad facand altceva decat banking, iar acest lucru se datoreaza tuturor celor care m-au incurajat si m-au sustinut inca de la inceput, si aici ma refer atat la persoanele de la mentorat care m-au inspirat si la colegii mei, cat si la familia mea si persoana iubita, care mi-a fost alaturi in toate weekend-urile in care eu am stat, am invatat si m-am pregatit pentru acest job!”

Acum, dupa cateva luni in Banca Transilvania, Amalia nu se mai vede facand altceva: „Cel mai tare iubesc la meseria mea sa comunic cu oamenii. Am liniile de comunicare deschise, pun intrebari clientilor, tocmai pentru a afla cu exactitate nevoile lor. Imi place jobul acesta pentru ca ma tine conectata cu oamenii. Nu ma vad intr-un birou sa stau non-stop in fata calculatorului. Nu, eu trebuie sa fiu inconjurata de oameni!”

Intr-un fel sau altul, toate experientele anterioare ale Amaliei au ajutat-o pentru jobul pe care il are in prezent la BT. „Am fost plecata cu Work and Travel in SUA. Acolo am lucrat ca si host pe plaja la un restaurant. Mi-a placut super mult! Daca nu eram la facultate sau daca nu aveam familie, cu siguranta ramaneam in state. Mi-a placut sa invat sa gestionez cat mai multe tipologii de oameni. Am reusit sa imi deschid noi orizonturi si sa privesc altfel lucrurile din jurul meu, sa nu ma conformez la aceeasi pozitie, ci sa fac mereu transformari constante si sa ma autoperfectionez.”

Amalia este o fire foarte ambitioasa. Un exemplu foarte bun este faptul ca a reusit sa invete limba engleza chiar acolo, in SUA: „Acum stapanesc limba engleza, dar la inceput a fost o provocare. Inca imi amintesc ca eram foarte stresata ca nu vorbesc corect, dar fiind acolo, am invatat limba foarte bine. Drept urmare, in ultimul an de facultate am predat engleza la copiii din clasele 1-8! Iubesc foarte mult copiii, mi-ar placea sa am un part time job in care sa fiu invatatoare.”

Amaliei ii place sa fie activa, motiv pentru care s-a apucat de yoga in urma cu cateva luni: „Simteam ca trebuie sa am o activitate dupa job. Efectiv, veneam acasa, gateam – pentru ca imi place foarte mult sa gatesc – si dupa aceea ma plictiseam! De aceea, am zis ca trebuie sa fac ceva. Este foarte solicitanta aceasta activitate si te detensioneaza. Fac yoga de 4 ori pe saptamana si cateodata mai raman si la doua clase, in functie de cat imi permite timpul.”

Draga Amalia, ne place entuziasmul tau si iti multumim ca reusesti sa raspandesti vibe-urile bune la birou, zi de zi! 😊 Suntem mandri ca faci parte din #OameniidelaBanca!

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #oameniidelaBanca!

Daca ai putea trai intr-un serial romanesc pentru o zi, pe care l-ai alege?

„Adela!”

 

Unde ti-ai dori sa calatoresti in viitor?

„Am calatorit mult cu o prietena de suflet, mai ales in timpul facultatii. Am fost in Cipru, Italia, Israel, Anglia, Germania... unde mi-ar placea sa merg si as merge tot timpul, mereu: America, desigur!  Pentru ca nu am apucat sa o vizitez asa cum mi-am dorit.”

 

Ce crezi ca nu stiu colegii tai despre tine?

„Am fost intr-un ansamblu de dansuri populare timp de 6 ani!”

 

Photo credit: Vlad Cupsa

Ți-a plăcut acest articol?
34
1

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.