21 septembrie 2022

Andrada Denisa Pante: „La BT nu vei afla niciodata ce inseamna monotonia”

Pe urmatoarea noastra protagonista din seria #OameniidelaBanca o recomanda calmul si spiritul analitic. De cand a venit la BT simte ca a evoluat foarte mult atat pe plan personal cat si pe cel profesional, si-a invins multe temeri si considera ca tot timpul e loc de evolutie. Andrada Denisa Pante a implinit in acest inceput de toamna 4 ani de cand lucreaza in Banca Transilvania. Initial s-a angajat pe un post de Responsabil Relatii Clienti in call center, unde a ramas timp de sase luni, apoi i s-a oferit posibilitatea sa lucreze in Front Office pe postul de Specialist Servicii Clienti, iar in 2020 a aplicat pentru postul de mentor, ocazie care i-a oferit multe satisfactii, dar mai ales a contribuit la depasirea unor emotii precum teama de a vorbi in public. Totul a venit prin experienta acumulata.

„Imi amintesc ca a fost una din cele mai fericite zile din viata mea cand am aflat ca am obtinut postul de mentor. A fost o decizie foarte buna sa raman in continuare in banca. Rolul pe care il am acum mi se potriveste perfect zic eu.” Desi colega noastra a terminat studii cu profil economic, sa nu credeti ca emotiile inceputului de drum nu si-au facut simtita prezenta. In primele zile trebuia sa se obisnuiasca cu volumul mare de informatii, dar inca de la inceput a fost bucuroasa ca a reusit sa ocupe o pozitie in banca.

Rolul de mentor al colegei noastre la Sucursala BT din Cluj-Napoca implica pregatirea noilor angajati din momentul in care ajung la BT. Pe langa partea de pregatire, asigura constant suportul pentru colegii din retea, merge in vizite in agentii pentru a identifica nevoile lor si, nu in ultimul rand, tine cursuri: „Avem o activitatea foarte diversa si pot spune cu sinceritate ca nu intervine niciodata monotonia. Am fost si intr-un schimb de experienta intr-o agentie din Beius si asta a insemnat foarte mult pentru mine vazand alte practici. Nu exista zi in care sa nu inveti ceva nou. In plus, am o echipa foarte frumoasa si prin toate pozitiile prin care am trecut am reusit sa cunosc oameni de calitate. Echipa din care fac parte acum este ca o mare familie.”

Satisfactiile cele mai mari pentru Andrada vin in momentul in care reuseste sa vada ca oamenii pe care ii mentoreaza reusesc sa evolueze. Cand acestia reusesc sa finalizeze programul de training si isi preiau rolurile in agentii, simte ca misiunea ei a fost indeplinita.

Pentru Andrada, timpul liber se traduce in multa atentie acordata pisicii ei si cat mai multa relaxare in fata unei carti bune. Ii place sa citeasca multe carti care apartin genului romance si ne recomanda „Un semn de intrebare este o jumatate de inima” de Sofia Lundberg.

„In fiecare weekend mergem acasa in Maramures, in apropiere de Baia Mare, sa ne vedem familia impreuna cu sotul meu. Ne uitam si la filme sau seriale, dar incercam sa ne intalnim cat putem de des si cu prietenii. O zi de sambata perfecta ar presupune sa ma trezesc tarziu si apoi sa ma intalnesc cu familia pentru a ne petrece cat mai mult timp impreuna. Nu as refuza seara un spectacol bun la teatru.”

 

Draga noastra colega, suntem bucurosi sa te avem in echipa #OameniidelaBanca. 💛 Iti admiram rabdarea si calmul de care dai dovada si suntem convinsi ca fiecare zi alaturi de tine e cel mai bun prilej de a invata ceva nou. 👏

 

BT EXTRA - intrebari extra pentru #Oameniidelabanca.

Daca ai putea fi un animal, ce animal ai fi?

„Cred ca as fi o pasare. Asa as putea sa calatoresc cat mai mult fara a fi limitata de spatiu”.

 

Daca ar fi sa primesti un premiu, pentru ce crezi ca l-ai primi?

 „Cu siguranta l-as primi pentru rabdare”.

 

Daca ai putea fi o culoare, ce culoare ai fi?

„As fi culoarea albastru pentru ca da senzatia de calm, de infinit si de liniste”.