28 aprilie 2021

Andrei Campean: Banking cu gust de cafea

IMM. RM IMM. Nume de cod? Da, pentru functia de Relationship Manager IMM-uri. Agent secret? Andrei Campean. Misiunea? Cea de a ne povesti o mica parte din viata lui ca unul din #OameniidelaBanca!

Totul a inceput in 2019, anul cu surprize. Pe atunci, avea deja o experienta de 11 ani in banking, iar el s-ar fi imaginat oriunde... numai nu la Banca Transilvania:

 

„Chiar daca aveam niste principii – niciodata Banca Transilvania – am ajuns la concluzia ca in Cluj, BT e cea care poate. Inainte, aveam o satisfactie foarte mare in momentul in care refinantam un client de BT. Era ceva splendid! Dar pana la urma, in viata nu-i cum vrei, in viata e cum trebuie”. 

 

Are o personalitate spontana si energica, asa ca posibilele destinatii ar fi multiple. Rimetea, de exemplu. Acolo a fost cea mai recenta iesire in natura cu familia. Dar sa presupunem ca destinatia ar fi biroul, locul in care dai de provocari la fiecare pas. „Dupa ce ai dat cu capul de toate, ca la fotbal, zici: ok, mai vine una? Hai ca sar eu!” Si daca tot a venit fotbalul in discutie – da, este pasiunea lui Andrei. Dar sa nu uitam: „Am o fetita de doi ani jumate si acolo e timpul. Dar in limita posibilitatilor, mai mergem la un fotbal sa-l jucam, mai stam si-l urmarim pe la televizor. Copilul stie in casa: astea-s desenele mele, asta-i Netflixul lui mami si asta-i fotbalul lui tati!”

Dar ne-am luat cu povestile si ne-am indepartat de birou. Revenind, suntem la cafeaua numarul 3 din 5 si aflam ce il motiveaza pe Andrei la locul de munca:

 

„Satisfactia semnarii unui contract. Multumirea clientilor. Pana la urma, totul se rezuma la client. Daca ai clienti multumiti, tu esti ok.” In plus, „timpul trece repede in momentul in care munca o faci cu placere.”

 

Draga Andrei, suntem total de acord cu tine! Timpul zboara atunci cand faci lucrurile cu placere, dar si cand ai oameni valorosi langa tine – de aceea, suntem foarte fericiti ca faci parte din #OameniidelaBanca! 😉

 

BT Extra – intrebari extra pentru #Oameniidelabanca!

 

Daca ai putea vorbi o limba straina, care ar fi aceea?

„Rusa sau chineza. Mi se par doua limbi foarte grele.”

 

Daca ai putea sa te teleportezi intr-un loc, unde ar fi acela?

„Intr-o vacanta exotica pe malul oceanului, cu o plaja de nisip fin, cu palmieri, cu cafeaua si familia langa mine.”

 

Daca ai putea sa te duci pe Marte, te-ai duce?

„Nu, ca nu stiu ce-i acolo. Sau ba da, ca-mi place sa fac lucruri spontane. M-as duce, dar sa stiu ca exista posibilitatea sa ma pot intoarce, daca nu-mi place.”