17 ianuarie 2020

Banderola de capitan e la Alexandru Tucudean

Dorinta de a lucra la o banca 100% romaneasca l-a determinat pe clujeanul nostru, Alexandru Tucudean, sa devina unul dintre #OameniidelaBanca despre care povestim cu mare drag.

Alexandru, este in prezent manager Relatii Clienti al Departamentului de IMM, s-a alaturat familiei BT in semestrul al doilea al ultimului sau an de master la Facultatea de Business, iar pasiunea pentru domeniul bancar nu l-a parasit niciodata in acesti 4 ani si jumatate, de cand lucreaza cu noi.
Energia si feedback-ul pozitiv primite de la client, in momentul in care reusesc impreuna sa rezolve o problema, il conving pe Alexandru ca ,,La BT se poate cam orice”. 

Din povestile lui, viata la birou e awesome! Colegii lui Alexandru, care il considera un adevarat ,,workaholic”, i-au fost alaturi mereu in situatiile in care a intampinat obstacole, dar si in momente emotionante, cum ar fi ziua cununiei sale civile:

„M-am trezit in parc cu tot departamentul si cu toti colegii cu care interactionez zi de zi!”, ne povesteste acesta razand.

De asemenea, acestia fac adesea echipa si la cate un meci de fotbal, spre marea bucurie a lui Alexandru, care se declara un mare amator al acestui sport.
Cand nu este prins intr-un meci intens de fotbal sau intr-un zbor catre o noua aventura cu sotia sa (ambii cu o pasiune mare pentru calatorit), mancarea chinezeasca si vizionarea unui serial, este varianta lui Alexandru de a-si incarca bateriile pentru o noua saptamana palpitanta de lucru.

Ah, singurul lucru ce lipseste momentan din peisaj ar fi doi catei jucausi care sa ii dea trezirea in fiecare dimineata, ne spune Alex care isi doreste foarte mult sa aiba parte de o asemenea bucurie. Hint catre sotie si colegi. #numazic 

 

Alexandru, prin perseverenta si ambitia ta ne dai lectii in fiecare zi si intocmai asa ne convingem si noi ca da,

“La BT se poate cam orice”. 💪


Foto credit: Vlad Cupsa