06 martie 2020

Bogdan Ardelean - Cand discutiile cu clientii devin win-win

Agitatia este la ordinea zilei cand esti sef de agentie si trebuie sa fii pe faza pentru orice si oricine, fie ca-i vorba de clienti sau colegi. La asa un job dinamic, ai crede ca weekendurile sunt rezervate pentru lenevit in pat, cu laptopul in brate si niste rontaieli langa.

Well… asta nu e cazul lui Bogdan. In zilele libere ale saptamanii se trezeste chiar mai devreme decat in cele lucratoare si este intr-o continua miscare din zorii zilei pana la apus – asta pentru ca (aproape) la fiecare sfarsit de saptamana pleaca la tara, cu familia sa, iar acolo este tot timpul ceva de facut. Intr-una mestereste cate ceva prin gradina sau prin casa.

Nu-i place la oras. Zgomot, nebunie, aer poluat, aglomeratie, si putem continua lejer sirul. Nici n-avea de gand sa ramana in Cluj dupa terminarea studiilor, insa a intervenit ceva in viata lui care i-a schimbat planurile. Corectie, cineva*. Dana, care acum este sotia lui.

Draga Dana, multumim ca l-ai tinut pe Bogdan in Cluj, altfel n-am fi avut ocazia sa-l prezentam astazi drept unul din #OameniidelaBanca pe care-i indragim. 😀

Cariera sa la BT a inceput in 2012 cu job la casierie, iar de atunci, se pare ca cifra 2 i-a purtat noroc: dupa 2 ani de casierie a trecut pe front office, dupa inca 2 a fost consilier de credite pentru persoane fizice si dupa – surpriza – inca 2 ani a ajuns sef la agentia de pe strada Mehedinti din Manasturul Clujului, iar din ianuarie il gasim pe Bogdan la agentia de pe Louis Pasteur.

„In 8 ani am intalnit ceva oameni. Cand m-am angajat in banca de abia puteam vorbi cu oamenii. Incet, incet, am trecut si de asta.”

Daca-ti spunem ca inainte sa lucreze la BT avea 300 de contacte in telefon, iar acum are 1000, probabil te-ai intreba cum a reusit sa ajunga de acolo la a vorbi zilnic cu zeci de clienti cu lejeritate, profesionalism, si un vibe care-i face sa se relaxeze dupa primele doua-trei minute de interactiune. Raspunsul?

„Cred ca e instinctul, pana la urma. Cumva, trebuie sa te pliezi dupa fiecare om. De multe ori, omul vine la banca dar nu stie exact ce produs se potriveste perfect pentru nevoia lui. Tu trebuie sa gasesti acel ceva de care are nevoie persoana respectiva.”

Bogdan, instinctul nostru ne-a zis inca din 2012 ca locul tau este la noi, la BT. Ne bucuram ca faci parte din echipa noastra si ca esti unul din #OameniidelaBanca! 

 

Foto credit: Vlad Cupsa