0%

#Borntobedifferent - 29 februarie

27 februarie 2020 Autor Mihaela Ban Timp de citire 5:00 minute

Astazi iti vom povesti despre #OameniidelaBanca intr-un mod diferit, pentru ca este o zi speciala, care are loc doar #odatala4ani. 😉

Cum este an bisect, in 2020 avem parte de o zi in plus, ziua de 29 februarie. Dar pentru unii, ziua aceasta nu este in plus, ci in minus. Este ziua lor de nastere pe care o pot sarbatori cu adevarat doar din patru in patru ani. Tocmai de aceea, am dorit sa gasim o modalitate diferita de a le ura cel mai calduros „La multi ani!” posibil si de a arata lumii cu ce oameni frumosi lucram.

Dragilor, surpriza!

Astazi este despre colegii nostri #Borntobedifferent.

Incepem prezentarile cu Mihaela, Specialist Servicii Clienti la BT, pe care o vom gasi mai tot timpul pe drumurile din Bistrita-Nasaud. Pleaca de acasa de dimineata si se intoarce seara tarziu: „Noi locuim peste tot”, glumeste ea. Fiind mereu in miscare, are ocazia sa interactioneze cu foarte multi oameni – iar lucru aceste ii place cel mai tare la jobul ei. Avand in vedere ca fiecare om este unic in felul sau si nu este tocmai usor sa lucrezi cu un flux atat de mare de persoane. Am intrebat-o pe Mihaela cum anume gestioneaza intreaga interactiune cu oamenii, iar ea ne-a spus ca totul trebuie tratat „cu energie si multa pozitivitate”.

La fel ar spune si colega noastra de la BT Direct, Georgiana, care are in echipa peste 30 de persoane din toata zona Moldovei. Georgiana este o femeie ambitioasa, care nu lupta doar pentru ea, ci si pentru toti din jurul ei: „Construiesc in jurul meu. Eu nu pot sa cresc decat daca si echipa mea creste. Vreau sa ii ajut pe fiecare dintre ei sa creasca si sa evolueze.” Am intrebat-o care este sfatul pe care l-ar da unui nou venit in echipa Bancii, iar raspunsul ei a fost: „Sa aiba foarte multa rabdare. Daca ai rabdare si iti doresti ceva, reusesti. Important e sa iti doresti.”

Cu rabdarea si dorinta de a invata vine experienta – lucru valabil si in cazul lui Nicolae, Specialist Servicii Clienti BT 24, care a venit in 2007 la facultate la Cluj, a lucrat in cu totul alt domeniu si a ajuns la noi printr-o recomandare din partea unui prieten de la fostul job la care a lucrat: „Tin minte ca m-au lasat la camin si dupa doua zile am plecat inapoi acasa. Vin dintr-un oras mic si m-am simtit de parca aici as fi nimerit in mijlocul unui ocean. Dar incet-incet, te adaptezi.” Nicolae este un familist convins care ar da orice pentru familia sa. Pentru el, fericirea lor este cea mai mare motivatie in viata.

La pol opus, Alexandra, colega noastra de la Bucuresti, nu s-a simtit niciodata coplesita de agitatia unui oras mare. Pentru ea, ziua de 29 este o dubla sarbatoare, pentru ca isi va serba nu doar ziua de nastere, ci si aniversarea logodnei. Cristian, care acum e sotul ei, si-a luat inima in dinti exact acum 4 ani si a cerut-o in casatorie in timpul unei vacante la munte. #shesaidyes! Familia lor a mai crescut intre timp, acum au o cetelusa (care ii face sa se simta ca pe banda de alergare, de la sala) si o pisica, asa ca atmosfera de acasa este tot timpul vie.

Ca tot vorbeam de atmosfera, nu este un secret ca in agentiile bancii, aceasta este tot timpul dinamica pentru angajatii BT, iar ei trebuie sa mentina constant ritmul. De trei ani in coace, Iuliana reuseste in fiecare zi acest lucru la Banca Transilvania din Oradea, la care este Specialist Servicii Clienti. Iuliana are o fire foarte activa, iar in acest moment este intr-o excursie pe care si-a dorit-o foarte mult de ziua ei.

Si Elena Parciog este genul de om care, in genereal, obtine ceea ce-si doreste. Este ambitioasa si competitiva, dar in mod constructiv, iar asta o face un om de vanzari atat de talentat. Este Manager Relatii Clienti in cadrul BT Mic, iar colegii ei spun ca este un coechipier pe cinste, care are capacitatea de a te incuraja sa faci orice. Cuvantul ei are putere.

Putem privi comunicarea ca o arta, pentru ca trebuie sa stii exact ce sa spui si cand sa-i spui ceva persoanei cu care discuti, iar Andreea spune ca se adapteaza repede in astfel de situatii: „Dinamica e alta la Banca Transilvania. Imi place foarte mult ce fac”. A locuit o perioada in Germania, insa dorul de tara a adus-o inapoi acasa. In prezent, Andreea este Ofiter Bancar Confirmare la noi, in Cluj, si a revenit de doua saptamani inapoi la Banca Transilvania. Spunem ca a revenit pentru ca a mai lucrat la banca timp de patru ani, dupa care a schimbat domeniul, insa in ultimii doi ani a simtit un dor de noi.

Patru ani de lucru la BT a implinit recent si Razvan, care a inceput initial sa lucreze la noi pe un job part-time, pentru ca inca era student, iar astazi este Manager Portofoliu Carduri de Credit la Departamentul Comercial de Carduri: „Eu sunt pe cardurile de credit de la Flying Blue. Practic, noi facem toate demersurile astfel incat clientul sa plece in vacanta. Atmosfera-i foarte faina, chiar nici o zi nu-i monotona.” In mintea noastra, il putem asocia usor pe Razvan cu partea de calatorit, pentru ca a fost plecat in vremurile studentiei cu gasca in America, in aventura vietii lui. Experientele faine cu prietenii continua si in prezent, insa de aceasta data este vorba despre prietenii de la BT, cu care mai participa ocazional la campionate de fotbal.


Ne bucuram ca sunteti #OameniidelaBanca pe care ii celebram astazi si va dorim o zi de nastere minunata!

La multi ani frumosi si fericiti! 

Ți-a plăcut acest articol?
100
99

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.