02 iunie 2020

BT Mic cu oameni mari: Anca Ciobanu

Lumina de la ecranul laptopului Ancai Ciobanu se reflecta in ochii ei, urmareste cu mare concentrare randurile unui articol din care isi extrage informatii utile pentru urmatoarea intalnire programata cu unul dintre clientii ei. E un lucru pe care s-a obisnuit sa-l faca cu regularitate, pentru ca este manager relatii clienti in familia BT Mic si e important pentru ea ca persoana cu care discuta sa se simta inteleasa, asa ca inainte de toate Anca incearca sa ii afle povestea.

In portofoliul Ancai se gasesc multi clienti din diverse domenii, de la care a avut foarte multe de invatat: business-uri pe partea de HoReCa, organizare de evenimente, cofetarii, ateliere de creatie vestimentara, chiar si business-uri pe partea de transport, cu... tiruri si masini. Da, Anca stie multe chestii si despre tiruri si masini. Si stie cum sa comunice cu oamenii. Este de parere ca ce a invatat la Marketing in anii de studentie la Universitatea din Bucuresti au ajutat-o in anumite situatii.

Nu s-a plictisit deloc in acesti doi ani si jumatate de cand este la noi: „Aici lucrurile sunt total diferite. In primul rand, cunosti omul din spatele business-ului, nu te uiti doar peste documente si atat. (...) Frumusetea jobului (asta mi-a placut foarte mult si cand m-am angajat) este faptul ca nicio zi nu e la fel”. E primul ei job la Banca Transilvania si al doilea in acest domeniu, pentru ca a mai lucrat la o alta banca timp de un an de zile, pana a simtit nevoia unei schimbari: „Nu ma sperie schimbarea. Nu am teama de iesit din zona mea de confort”.

La cei 26 de ani ai sai, Anca este o fire perseverenta, implicata si ambitioasa, cautand tot timpul sa se dezvolte, ceea ce a si facut-o perfecta pentru pozitia fruntasa pe care o ocupa deja la varsta sa. Si inca ceva: Anca are un soi de maturitate care-i permite sa vada lucrurile „un pic altfel” fata de alti tineri. Mare parte din aceasta calitate se datoreaza relatiei pe care o are cu cel mai bun prieten al ei, Mihai, care este nimeni altul decat fratele ei mai mare cu 4 ani si jumatate: „Foarte multe lucruri am invatat de la el. M-am dezvoltat eu ca si persoana, vad lucrurile un pic mai diferit, chiar m-a ajutat foarte mult relatia cu el in evolutia mea”.

Pentru a te dezvolta, ai nevoie (macar) un pic de spirit de aventura – dar Anca il are din plin! Iubeste sa calatoreasca prin locuri care-ti taie rasuflarea si este pasionata de trekking: „Sunt indragostita de partea asta de natura, de frumos, de peisaje. (...) E minunat sentimentul cand ajungi in varf si pur și simplu stai, adimiri si... nu stiu, e un sentiment foarte misto!”. In ceea ce priveste partea de calatorit, are chiar si un top 3 al destinatiilor preferate, iar Iordania este in cap de lista. A mers in gasca cu 20 si ceva de persoane si cel mai mult a impresionat-o Petra, despre care a spus ca e la fel de minunata ca in poze. Pe locul doi se clasează Tenerife, iar pe locul trei Italia.

Si aventurile nu se vor opri aici! Pe bucket list-ul Ancai sunt trecute saltul cu parasuta, inotul cu delfinii si vizitarea a cat mai multor destinatii superbe.

 

Draga noastra Anca, noi nu putem fi decat fericiti de faptul ca te putem numi unul din #OameniidelaBanca pe care ii indragim! Abia asteptam sa ne povestesti noile tale experiente frumoase! 

 

Foto credit: Vlad Cupsa