13 noiembrie 2019

BT Mic cu oameni mari: Marion Macovaz

De aceasta data, indreptam „lumina reflectoarelor” in partea de vest a tarii, la Oradea: aici o gasim pe Marion Macovaz, manager de agentie, aflata in mijlocul sedintei de dimineata cu colegii din departament. Se discuta sarcinile pe care fiecare trebuie sa le indeplineasca in ziua respectiva si, desigur, este ridicata si o intrebare de importanta majora pentru echipa: „Unde mancam astazi?”.

Chiar daca pe unii dintre noi aceasta intrebare ar putea sa ne puna in dificultate, Marion nu trebuie sa se gandeasca de doua ori. Inca de mica stia foarte bine ce vrea! Tocmai din acest motiv si-a urmat pasiunea pentru finante continuandu-si studiile in domeniu, dupa care a lucrat aproape cinci ani de zile ca si consilier. A aplicat, ulterior, la BT Mic pentru aceeasi pozitie, dar colegii nostri i-au facut o surpriza si i-au propus postul de manager al agentei! 

 „De cand am primit provocarea de manager, mi-am propus sa fiu tot ce n-am primit pana acum de la un alt manager!”

 

„De patru ani ma duc cu drag la lucru”, spune Marion, care se considera norocoasa pentru ca face ceea ce-i place si lucreaza cu niste oameni pe care ii considera o a doua familie: „Suntem o echipa pozitiva, iar asta e un mare lucru. Noi vedem partea umana, ne conectam cu emotii, cu empatie. Ii vorbim clientului pe limba lui”.

Pentru Marion, atmosfera din departament si starea de spirit a colegilor este foarte importanta. Prezenta ei in incapere se simte dupa energia pozitiva si calmul pe care le emana – doua lucruri pe care le-a capatat inca din prima zi in care l-a tinut in brate pe Albert, copilasul ei. 

Timpul liber si-l petrece cu piticul si sotul ei, care se pare ca este o fire la fel de hotarata ca Marion: dupa doua luni de la prima intalnire, inelul de logodna stralucea deja pe degetul ei. Cu asa parinti, suntem convinsi ca Albert va ajunge sa mute si muntii!


Planurile ei de viitor pentru timpul liber suna foarte bine: vrea sa citeasca cat mai multe carti de dezvoltare personala si profesionala („Nu beletristica. Nu ma bag in povestile altora, prefer sa-mi fac propria mea poveste”), sa calatoreasca in tarile nordice cu camperul si sa se autodepaseasca in cross-fit, sportul pe care il practica de trei ori pe saptamana.

Marion, te admiram pentru ca pui atat de multa pasiune in lucrurile pe care le faci, atat la banca, cat si acasa. Esti o adevarata sursa de inspiratie!

Foto credit: Vlad Cupsa