27 ianuarie 2021

Codruta Tirla-Gordan: Nimic nu sta in calea ambitiei

Codruta Tirla-Gordan este unul dintre #OameniidelaBanca pe care nu-i poti opri odata ce si-au fixat ambitia asupra indeplinirii unui obiectiv. Cu patru ani in urma, obiectivul ei a fost sa ajunga in Banca Transilvania.

 

„Eu am lucrat in alte doua banci - sunt o fire mai statornica, nu-mi place sa ma mut dintr-o parte in alta cu job-ul – si oricat incercam eu sa conving clientii, ei nu voiau sa plece de la BT! Imi spuneau ca orice le-as da si orice le-as face, banca de suflet a clujenilor ramane Banca Transilvania. De aceea, cred ca in timp am dezvoltat in subconstient o dorinta de a ajunge aici. Fiind o fire foarte ambitioasa, am reusit!”

 

Dupa ce si-a depus CV-ul in primavara anului 2016, datorita experientei de aproape 18 ani in banking, Codrutei i s-a oferit postul de Sef de Agentie la o agentie din Cluj-Napoca unde s-a integrat cu usurinta intr-o echipa care avea sa insemne foarte mult pentru ea:

„Din start am avut o echipa foarte, foarte faina, cu care si acum tin legatura.”

Dupa o vreme, Codruta s-a retras din agentia respectiva pentru ca i s-a intamplat ceva ce i-a schimbat viata in cel mai frumos mod posibil: a devenit mamica.

 

Dupa un an si opt luni de concediu de maternitate, a revenit in forta la viata din banking, dar ca sefa intr-o noua agentie: Agentia Dorobanti 3. Zi de zi, Codruta se simte implinita alaturi de oamenii din echipa ei, pentru ca ii face placere sa ii ajute sa devina tot mai buni. Acelasi sentiment il obtine si cand primesc impreuna feedback-uri pozitive din partea clientilor multumiti. Aceste rezultate frumoase se datoreaza experientei pe care fiecare a acumulat-o in banking: „Ma consider o persoana foarte norocoasa: am intalnit foarte multi oameni de calitate in sistemul bancar de la care am avut foarte multe lucruri de invatat si asa am reusit sa ajung omul de banca care sunt in momentul asta.”

 

„Omul de banca” din Codruta nu este singura resursa valoroasa de la care colegii ei pot invata. Simplul ei fel de a fi ii inspira sa fie ambitiosi si optimisti: „Cred ca este foarte important sa-ti placa ce faci. De aici porneste totul. Trebuie sa te ghidezi dupa principiul ca o usa inchisa iti deschide o alta usa. Si daca e sa se intample ceva in viata ta, sigur se va intampla. Daca nu, inseamna ca nu se intampla pentru ca urmeaza altceva mai bun.”

 

Cu siguranta si fetita Codrutei va avea multe calitati de preluat de la mama ei. Codruta pretuieste fiecare moment pe care il petrec impreuna si isi dedica timpul liber in totalitate familiei. Cu trei ani in urma, inainte de venirea celei mici pe lume, timpul liber al Codrutei era plin de spontaneitate: „Imi placea foarte mult sa ma urc la volan si sa fac kilometri intregi. Ma urcam in masina cu prietenele si mergeam la mare asa, de pe-o zi pe alta. Eu eram soferul de cursa lunga!”. De obicei cu Directia 5 sau Loredana sunand in boxe, Codruta se bucura de frumusetea peisajelor pe care le vedea in fata ochilor.

 

Desigur, bucuria cea mai mare venea atunci cand ochii ei intalneau in sfarsit albastrul marii: „Eu sunt un om al marii. Un an fara un concediu la mare mi se pare un an care a trecut asa, degeaba!” Inca-si aminteste foarte clar primul concediu in Creta de care s-a bucurat impreuna cu sotul ei. Se stiau doar de doua luni, datorita unei prietene comune care le-a facut cunostinta, dar conexiunea era atat de puternica, incat au decis sa mearga impreuna intr-un loc magic. Asa au descoperit ca amandoi iubesc marea si Grecia, in special! Asadar, stia prietena Codrutei ce stia: cei doi se potrivesc ca niste piese de puzzle si formeaza astazi o familie frumoasa. Si asta o face pe Codruta sa-si poarte zi de zi zambetul pe buze.

 

Draga Codruta, noua ne vine foarte usor sa fim cu zambetul pe buze atunci cand stim ca faci parte dintre #OameniidelaBanca!

Multumim ca esti alaturi de noi!😊

 

Photo credit: Vlad Cupsa