15 iulie 2019

Corina Enescu – “Pot sa zic ca lucrez la cea mai tare agentie din oras!”

Astazi vom povesti cu si despre una dintre cele mai aventuroase persoane din inima Bancii Transilvania si anume Corina. Povestea ei in Banca Transilvania a inceput acum aproape cinci ani, la casierie. In scurt timp, a trecut de la un nivel la altul si a urcat pe scara ierarhica de la postul din front office care presupunea efectuarea tranzactiilor bancare, dar si consultanta atenta a clientilor cu privire la serviciile bancare disponibile, pana la manager relatii clienti cu persoane fizice, titlu pe care il detine de doi ani. Inainte de a-si incepe cariera in banca, Corina, a lucrat ca responsabil informatii in comert, pana intr-o zi cand aceasta s-a decis ca are nevoie de o schimbare in viata ei si asa a ajuns sa fie unul dintre #OameniidelaBanca.

“A fost mereu o ambitie de-a mea sa lucrez la Banca Transilvania, pentru ca are traditie in Cluj, iar eu sunt clujeanca.”

 
Acum, se bucura zilnic de decizia facuta. “Pot sa zic ca lucrez in cea mai tare agentie din oras!” ne-a declarat Corina, plina de un entuziasm molipsitor. Ii place extrem de mult echipa din care face parte si faptul ca se ajuta reciproc, indiferent de situatie. “Pot sa spun ca vin cu drag la lucru”. Intre Corina si colegii ei s-au sudat in timp prietenii reale.

Story time: De ziua sefului lor, s-au strans toti in biroul lui cu jumatate de ora mai devreme, impanzind agentia cu baloane si confetti. Reactia lui clar va ramane o poveste ce se va auzi pe la birou multa vreme: s-a speriat atat de tare la auzul tunurilor de confetti ca aproape a fugit din agentie. “De obiciei, asa procedam de zilele noastre de nastere.” Evident, Corina se refera la surprize, nu si la sperieturi, dar nu putem sti niciodata.

Ordonata este cuvantul care o descrie cel mai bine. Astfel incat, la job, se ocupa cu liniile de acreditare si cu toate tipurile de credit pentru persoane fizice. Ea stie in fiecare zi exact ce are de facut la lucru, dar si dupa. Isi incepe ziua cu un plan de actiune bine pus la punct, cel mai important pas dimineata fiind cel de programare a clientilor, astfel incat sa existe suficient timp pentru solutionarea fiecarei probleme aparute.


Calatoritul este pasiunea ei numarul unu si, fiind asa organizata, are priceperea sa vaneze mereu oferte si destinatii noi spre care sa se aventureze. Partenerul ei de calatorii, dar si de viata este Alex. S-au cunoscut pe vremea cand ea lucra in comert. Alex a devenit client fidel pentru a o vedea cat mai des. Fiind timid din fire, si-a gasit curajul sa o invite in oras dupa abia o luna, iar de atunci niciunul nu a mai avut ochi pentru altcineva. In mod evident, la nunta au participat si colegii de birou care s-au distrat pana tarziu in noapte. “A fost cea mai frumoasa zi din viata mea!”

Luna de miere a Corinei a fost de asemenea un roller coaster plin de senzatii unice si amuzante. Un road trip prin Europa: 5200 de kilometri, 7 tari, 18 zile. Doar ea a condus, Alex fiind responsabil de GPS, ne-a povestit Corina amuzata. Adevaratii aventurieri, nu rateaza nici o ocazie sa calatoreasca. Drept urmare, care este urmatoarea destinatie? Exotica Cuba.

Planurile sunt o parte importanta a calatoriilor, tocmai din acest motiv, Corina se gandeste sa faca un salt cu parasuta in viitorul apropiat, dar si sa viziteze orasul New York astfel incat alaturi de sotul ei sa se bucure de magia Craciunului.

Iar ca sa sfarsim aceasta intalnire intr-o nota vesela povestind despre calatorii, Corina isi aduce aminte de prima vizita in care i-a cunoscut parintii lui Alex. "Am mers acolo ca o fata de oras cu trolerul, in camasa, blugi si balerini. Mi-am dat seama ca de la masina mai aveam de mers inca 20 de minute, pe munte. Vazusem o casa in departare si l-am intrebat daca aceea e. Mi-a raspuns amuzat ca de fapt e cea din spatele ei, care era si mai departe. Ma dusese in capatul lumii."

Foto credit: Vlad Cupsa