29 ianuarie 2021

Crina Dan: Un drum ghidat de determinare

In anul 2005, ziarul local din Negresti-Oas anunta deschiderea agentiei Banca Transilvania in oras. Vestea s-a raspandit, iar in scurt timp toata lumea vorbea despre asta. Anuntul a ajuns si la Crina Dan, unul dintre #OameniidelaBanca pe care ne mandrim sa ii avem alaturi in prezent. 

 

„Chiar in ultima zi, m-am intalnit intamplator cu o profesoara de-a mea din gimnaziu care m-a indemnat sa aplic. Mi-am depus CV-ul, insa nu aveam incredere ca voi fi aleasa. Dar iata ca am fost. A fost o bucurie foarte mare!”

 

Odata cu finalizarea studiilor, Crina si-a dorit sa lucreze in banking, iar intrarea in familia BT a fost un obiectiv indeplinit pentru ea. A inceput in septembrie 2005, in agentia din orasul ei natal. In iunie 2019, drumul Crinei a urmat calea Clujului, iar in prezent este Manager Relatii Clienti la Agentia 21 Decembrie 1989.

 

Pentru ea, banking-ul este parghia care a adus-o mai aproape de implinire: „Am crescut, m-am maturizat si am evoluat alaturi de BT. Colegii mi-au fost alaturi si la cele mai mari bucurii si atunci cand am avut incercari in viata. Totul este legat de BT!”. Este o persoana pozitiva si mereu pregatita sa ofere sprijin, iar cea mai mare satisfactie a ei dupa o zi aglomerata este multumirea clientilor.

Crina este super-mom pentru 4 copilasi, gospodina si o vesnica iubitoare a calatoriilor. Ne-a marturisit ca orasul ei preferat este, de departe, Paris – atat pentru eleganta locului, cat si pentru energia pozitiva pe care o insufla. Intr-adevar, tanjeste dupa perioada in care va putea sa evadeze intr-un City-Break alaturi de familie. Este metoda ei preferata de a se deconecta de la agitatia cotidiana si de a-si reincarca bateriile. Insa, pana atunci, fiecare zi petrecuta in compania micutilor poate fi considerata o noua calatorie plina de aventura. 😊

 

Weekend-urile sunt destinate timpului petrecut in compania celor dragi. Parintii au invatat-o pe Crina cat de important este sa fii impreuna de copiii tai, sa ai grija de ei si de viitorul lor. Bineinteles, nimic bun nu poate fi obtinut fara sacrificii, lucru pe care Crina si l-a asumat pe deplin. Familia este foarte importanta pentru ea - chiar si atunci cand programul o suprasolicita, isi gaseste timpul necesar pentru a se juca alaturi de cei mici.

 

Draga Crina, tare frumos ne-ai spus la inceputul conversatiei noastre ca „in spatele fiecarui om se afla o poveste”. Astazi ne-am bucurat sa o aflam pe a ta. Suntem mandri ca faci parte din familia noastra!

 

Photo credit: Vlad Cupsa