0%

Elena Ignat: Imposibilul este doar un mit

16 iulie 2021 Timp de citire 5:00 minute

Work hard, love harder. Asa am descrie contrastul dintre job si viata personala a Elenei Ignat, Specialist Serviciu Clienti Pilot pe Receptie si unul dintre #OameniidelaBanca pentru care fiecare efort se recompenseaza cu imbratisari pline de iubire din partea copiilor sai. Hai sa ii afli povestea!

Inainte de Banca Transilvania, Elena a lucrat tot in domeniul bancar, insa la o banca diferita. Desi a fost atrasa inca de la inceput de cele ce urmau sa devina atributiile sale, nu s-a regasit in echipa din care facea parte. Asadar, voia o schimbare. Prin intermediul unei cunostinte, Elena a aflat de un post disponibil in Banca Transilvania, in Otopeni, asa ca nu a stat foarte mult pe ganduri si a aplicat la noi. Ce s-a intamplat mai departe, ne povesteste chiar ea:

„Totul a decurs foarte rapid, foarte natural. Am fost sunata pentru interviu si, in aceeasi zi, am trecut de cele doua etape de interviuri, iar pana seara am fost anuntata deja ca sunt angajata. A fost socant pentru mine, stiind din experienta interviurilor la care am mai participat ca, in general, esti nevoit sa astepti destul de mult pentru a primi un raspuns – daca primesti. Nu a fost cazul aici si asta m-a ajutat foarte tare. Am ajuns in BT si, asa cum a remarcat toata lumea, aici sunt oameni cu adevarat speciali. Cred ca este singurul job printre multe altele pe care le-am avut unde chiar ma simt ca acasa cu ai mei.”

Spiritul BT a fost rapid asimilat de catre Elena, astfel ca, de cand a pasit la noi pentru prima data, a stiut ca misiunea ei nu se rezuma doar la bifarea unor task-uri. Mai important decat atat, isi doreste ca fiecare client sa plece din banca impacat ca nu a venit acolo doar pentru a-si plati datoriile sau comisioanele, ci ca a gasit in banca o echipa dornica sa il ajute. Asta se intampla atunci cand iti place ceea ce faci: o faci bine si cu drag! 😊 Chiar daca timpul Elenei este destul de limitat, avand si un second job, ramane o persoana pozitiva si plina de energie, reusind sa transfere aceasta atitudine si colegilor din jurul sau.

„Mi se pare foarte important ca orice persoana care intra in domeniul bancar sa inteleaga o lectie pe care si eu, la randul meu, o urmez: oamenii trebuie tratati in mod egal, indiferent de statutul pe care il au. Stim foarte bine ca noi suntem priviti drept oile negre in ochii lor. La noi isi platesc datoriile, la noi vin cu probleme, dar cand vin si o fac, iar noi ii intampinam cu amabilitate si prioritizam oferirea celor mai bune solutii pentru ei, putem inlatura aceasta preconceptie. Este o lectie care si acum este supusa dezvoltarii la noi si pe care incercam impreuna sa o perfectionam.”

Asa cum v-ati dat seama deja, Elena este o femeie superputernica! Tot ceea ce isi pune in plan, reuseste sa indeplineasca, iar motivatia sa vine dintr-o sursa plina de caldura si iubire neconditionata: imbratisarile copiilor sai, nelipsite din fiecare zi dupa ce aceasta revine acasa de la birou. Dincolo de orice, ei sunt prioritatea sa si cei care fac ca fiecare efort sa merite: „Am invatat ca nimic nu se primeste gratis pe lumea asta si ca pentru a obtine ceva trebuie sa muncesti. Tocmai de aceea, mi-am luat un al doilea job, mi-am cumparat o casa noua, ne-am mutat in ea, iar acum ne bucuram de linistea din ea. Incercam sa ne construim viata perfecta”. Fiind atat de indreptata spre nevoile celor mici, nu ii mai ramane foarte mult timp liber, iar cel mai adesea relaxarea vine abia la sfarsit de saptamana, in weekend. Atunci, ziua sa incepe cu o cafea si o carte buna, de care se bucura minimum o ora, pana cand copiii se trezesc. Weekendul continua cu distractie in „gradina zoologica din curte”, unde Elena si copiii se joaca cu animalutele pe care le pretuiesc atat de mult: de la pestisori, broscute testoase, pasarele si pana la catelusi.

 

Draga Elena, iti multumim ca esti un exemplu de motivatie si putere pentru noi, echipa Bancii Transilvania. Suntem mandri ca esti unul dintre #OameniidelaBanca!

 

BT Extra – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Cum ai descrie cel mai frumos loc pe care l-ai vizitat?

„Pana in momentul de fata, locul care m-a incarcat neasteptat cu energii care mai de care mai spectaculoase este Transalpina. Frumusetea si pitorescul zonei sunt extraordinare. Este o adevarata placere sa ma reintorc acolo.”

 

Daca ai putea sa traiesti o zi in pielea unui animal, care ar fi acela?

„Haha, cred ca mi-as dori sa fiu o pisica. Sunt genul de persoana care are nevoie uneori de acele mangaieri pe care pisica si le ia, practic, de una singura. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, ea ti se asaza in brate si trebuie sa o mangai. Cred ca asta mi-ar placea si mie: sa ma asez in bratele cuiva si, chiar daca vrea, chiar daca nu, sa ma mangaie.”

 

Ce rol ai juca in filmul tau preferat?

„Tind sa cred ca am propriul film in care traiasc si nu cred ca mi-as dori sa traiesc in altul. Viata mea este, intr-adevar, un film, o telenovela, si ma simt ok asa. Aici pot sa fiu personajul principal si sa ma bucur de cel mai frumos film din care as fi putut face parte vreodata. Chiar de ar fi sa pot da timpul inapoi, nu as schimba nimic din ce mi s-a intamplat in viata aceasta, pentru ca fiecare lucru care a venit, fie bun, fie mai putin bun, a venit cu anumite lectii pe care le-am invatat. Tocmai de aceea nu as da ceea ce am acum pe nici un alt film sau alt rol. Este rolul perfect pentru mine. M-a dezvoltat si ma ajuta in fiecare zi sa ajung acolo unde imi doresc.”

Ți-a plăcut acest articol?
36
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.