0%

Emese Antal: ”Ai grija ce iti doresti. S-ar putea sa se implineaca”

08 aprilie 2022 Timp de citire 5:00 minute

Protagonista noastra de astazi este o „Super-mami” motivata sa scrie istorie printre #OameniidelaBanca. Daca va intrebati cum va face acest lucru, veti afla ca Emese Antal este acea colega pregatita oricand sa faca fata provocarilor. Are intotdeauna un scaun liber langa propriul ei birou si toata bunavointa sa-si ajute colegii aflati la inceput de drum si sa ii ghideze cu calm si rabdare. Aflam in articolul de astazi mai multe despre Emese Antal, colega noastra Specialist Servicii Clienti💛

Dupa aproape zece ani de experienta in departamentul de vanzari al unei firme de constructii, timp in care a simtit ca a ajuns tot mai mult sa se plafoneze, Emese Antal a decis sa puna capat acestei etape din viata ei profesionala. Cand a ramas in concediu de maternitate cu cea de-a doua ei fetita, a inteles ca era timpul pentru schimbarea pe care o amanase pana atunci de teama ca niciodata nu va ajunge sa lucreze chiar ea intr-o banca. Dar, surpriza. La incurajarea unui prieten de familie, si-a depus CV-ul la BT si a doua zi a fost sunata pentru un post de Specialist Servicii Clienti la Agentia Fabricii, fosta sucursala Marasti din Cluj.

Acest lucru se intampla in toamna anului 2019 si chiar si astazi Emese este cuprinsa de emotie la gandul ca ceea ce era candva un vis frumos, se poate transforma cat ai clipi in realitate: „Sa mi se intample acest lucru chiar mie din atatia oameni care isi doresc sa lucreze la Banca Transilvania, mi se pare de necrezut. Nu credeam ca e posibil fara a avea anumite persoane in interior care sa te recomande.”

Aceasta noua etapa in viata ei nu a fost lipsita de emotii. Chiar daca nesiguranta incepatorului isi spunea cuvantul, fiecare zi era un nou prilej pentru Emese de a vedea ca, de fapt, nimic nu era imposibil de realizat: „Dupa ce am incheiat perioada de mentorat, aveam impresia ca niciodata nu voi putea sa lucrez direct cu clientii nostri. Am avut emotii in fiecare zi, iar noaptea aveam impresia ca visez fiecare tranzactie pe care o faceam. Era nesiguranta de inceput. Astazi, bineinteles, nu m-as putea vedea facand altceva si nu am de gand sa plec in alta parte.”

Fara cea mai mica rezerva, Emese declara ca are „cea mai tare echipa din cea mai faina agentie”. „Super-mami”, asa cum este alintata Emese de colegii ei, incearca de fiecare data sa depaseasca cu cel putin 20 de procente fiecare target si nu se abate de la regula de aur: „Daca tot petreci noua ore din zi la birou, sa faci in asa fel incat sa fie cu folos pentru toata lumea.”

„Suntem o echipa foarte unita, ne consultam mereu cand trebuie sa actualizam date sau cand avem o documentatie mai stufoasa de analizat si seful nostru ne ajuta cu absolut orice. Conteaza foarte mult sa vii cu drag si sa ai la birou o a doua familie, sa nu iti fie frica sa intrebi ceva. Sentimentul de nesiguranta de la inceput a disparut si ii ajut de fiecare data cu drag pe colegii mai tineri care vin la mentorat. Tot timpul am un scaun pregatit langa mine pentru cineva care vrea sa invete.”

„Super mami” are acasa doua fetite si in jurul lor se invarte timpul sau liber. Cea mai mare relaxare pentru ea este sa mearga la shopping. Iar daca o lasi intr-un magazin o zi intreaga, va fi cea mai fericita. In restul zilelor, ii place sa se bucure de o cafea buna, fie la birou, fie acasa si nimeni nu ii poate fura acest moment. Una dintre pasiunile la care nu a renuntat este gatitul. Este specialista in prepararea torturilor si nu pierde ocazia sa isi demonstreze talentul mai ales la zilele de nastere ale fiicelor ei.

„In weekenduri ne place sa iesim oriunde, numai sa nu stam in casa. Mergem la plimbare, vara incercam sa mergem cat mai mult la iarba verde, la gratar, la stranduri, sa stam mai mult cu prietenii. Concediile le petrecem cu prietenii si in fiecare an ne adunam cate sase-sapte familii. In ultimii trei ani am fost la mare in Romania, dar anul acesta vom merge in Turcia si sper sa ajungem si la Disneyland cu fetele. Cred ca atat ele, cat si noi ne-am bucura foarte mult. In rest mai fugim pana in Ungaria o data la doua-trei luni, la Hajdúszoboszló, pentru relaxare.”

 

Draga noastra Emese, cu siguranta te-ai convins ca visele frumoase pot deveni realitate si iti multumim ca ne-ai ales sa iti fim alaturi pe acest drum.🥰 Sa ramai mereu o „Super-mami” si ne bucuram ca faci parte din #OameniidelaBanca💛

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Ce ai face daca ai castiga la loto?

„As vrea sa ajung in locuri deosebite precum Las Vegas. Clar in America mi-ar placea sa ajung. Nu neaparat sa locuiesc acolo, dar sa stau o perioada, sa ma plimb si sa vad o parte din realizarile lor”.

 

Care e cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o de la parintii tai?

„Am invatat ca tot timpul trebuie sa fiu sincera si corecta, sa ofer exact ceea ce astept eu sa primesc. Daca esti corect si sincer, ai numai de castigat in orice mediu te-ai afla”.

 

Ai o pasiune la care ai renunat in ultimii ani si pe care ti-ai dori sa o continui?

„Imi placeau telenovelele cand timpul imi permitea sa stau mai mult in fata televizorului”.

Ți-a plăcut acest articol?
22
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.