29 aprilie 2022

Floriana Dalalau: "La BT am toata libertatea sa exprim ceea ce sunt"

Chiar daca astazi pare de domeniul trecutului sa gasesti un anunt de angajare intr-un ziar, urmatoarea noastra protagonista din seria #OameniidelaBanca a intrat in familia BT in urma unui astfel de anunt. 🥰 Acest lucru se intampla in anul 2006, cand Floriana Dalalau cauta o oportunitate de dezvoltare pe plan profesional dupa mai multi ani lucrati in contabilitate primara. Avea formarea necesara si un tata cu pregatire in domeniul contabil, deci doua atribute care o recomandau perfect pentru ceea ce avea sa urmeze.

A inceput cu inceputul, ca Administrator de Cont  pentru ca in 2011 sa intre in echipa de retail de la BT ca si consilier bancar. In prezent, Floriana este Manager Relatii Clienti pe creditare persoane fizice la Agentia Mureseni din Targu Mures.

„Eu sunt o fire sociabila si imi place sa interactionez cu oamenii. Vedeam banca drept locul de munca unde aveam toata libertatea sa exprim ceea ce sunt si era ocazia perfecta sa intru in aceasta lume”.

In agentia in care lucreaza Floriana, nicio zi nu seamana cu cealalta. Toti cei peste 15 ani lucrati aici sau in alta agentie a bancii au fost pentru Floriana un prilej continuu de invatare si perfectionare.

„Profit de fiecare zi in asa fel incat sa fie cat mai productiva. Eu sunt genul de om cu bun simt si incerc intotdeauna sa ma fac placuta. Ma adaptez in functie de fiecare client, fara a-l eticheta. Acest lucru ma ajuta sa le inteleg mai bine nevoile si sa gasesc solutii pentru ei. Pentru mine, recompensa cea mai mare este atunci cand imi stiu clientul multumit”.

Daca ar trebui ca un singur lucru sa o caracterizeze pe Floriana, acesta ar fi altruismul. Nu are calitatea oficiala de mentor, dar raspunde intotdeauna la telefon si incearca sa gaseasca solutii pentru orice problema care intervine in fluxul zilnic. Iar zambetul de pe buze ii este nelipsit: „In agentie si in afara ei, eu si colegele mele suntem ca o familie. Petrecem mult timp impreuna si e cu atat mai important sa fim unite, sa ne respectam, sa avem incredere una in cealalta”.

Primul lucru pe care il face Floriana dupa orele de serviciu este sa isi sune cele doua fete si sa le intrebe ce sa le cumpere in drum spre casa. Ii place sa isi rasfete familia cu tot felul de bunatati si tinde sa fie mama perfecta. Ceva ne spune ca deja a reusit sa isi adjudece acest titlu. 💛 De acasa, din oaza ei de liniste, isi ia toata energia pentru saptamana urmatoare: „In general, in weekenduri, iesim foarte mult. Ne place sa mergem la schi si in fiecare saptamana iesim la alergat sau mergem in drumetii. Imi plac muntele si marea in mod egal. Mi-as dori ca anul acesta sa ajungem in Lisabona, intr-o vacanta pe care am tot amanat-o.”

Floriana reprezinta definitia acelei persoane care stie sa aprecieze micile bucurii ale vietii. Ii place mult sa citeasca, sa danseze si ii place orasul in care locuieste si oamenii calmi din Ardeal. Dar nu i-ar displacea sa revada New York-ul, atata timp cat se va intoarce de fiecare data acasa.

 

Draga Floriana, sa gasesti mereu motive sa iti pastrezi zambetul pe buze si suntem bucurosi sa te avem alaturi de mai bine de 15 ani. 🥰 Esti un exemplu de consecventa si daruire printre #OameniidelaBanca💛

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

 Ce ai face cu banii daca ai castiga la loto?

„Pentru a castiga la loto ar trebui mai intai sa joci, iar eu nu joc. Dar mi-ar placea sa calatoresc daca as avea o suma mare de bani. Sunt pasionata de gastronomie si as incerca mancarea din fiecare colt al acestei lumi. Mi-as dori cel mai mult sa ajung in India, Japonia sau Brazilia”.

 

Ai un tabiet nemaintalnit?

„Nu stiu daca e nemaintalnit, dar duminica, inainte sa se trezeasca fetele, imi place sa merg cu sotul meu la alergat in padurea din apropierea casei. Facem asta strict pentru noi si pentru sanatatea noastra, fara a cauta sa facem performanta”.

 

Ce ai face daca te-ai putea intoarce in timp?

„M-as intoarce in trecut sa ii spun tatalui meu cat de mult il iubesc”.