0%

Florina Onea: Go with the flow

26 mai 2021 Timp de citire 5:00 minute

Astazi va facem cunostinta cu Florina Onea sau, asa cum o stie toata lumea, Miss. Fosta dansatoare de performanta, Florina este unul dintre #OameniidelaBanca pe care nu te-ai fi asteptat sa-i vezi in banking. Dar corpul unei dansatoare se misca dupa cum dicteaza ritmul, iar ritmul vietii a condus-o catre Banca Transilvania, unde activeaza ca Specialist Servicii Clienti.

Totul a inceput de la un eveniment neprevazut in viata Florinei: o interventie chirurgicala la genunchi. Pentru cineva care facuse dans sportiv de performanta timp de 12 ani, vestea aceasta a pus-o intr-o rascruce de drumuri: incotro sa mearga mai departe? „A fost momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa fac o schimbare de directie in viata mea”. 

Si asa, avand studii economice, Florina a decis sa faca un pas in fata spre Banca Transilvania, iar noi am primit-o cu bratele deschise. Desi a schimbat domeniul de activitate in mod radical, nu s-a clintit in fata incertitudinii unui viitor necunoscut: „E un motto dupa care ma ghidez – sa o iei de la inceput nu este pentru incepatori”.

Astfel, ne-am ales in echipa cu o fosta sportiva de performanta care, in plus, a fost si antrenor de dans sportiv pentru pasionatii de toate varstele: de la copii de trei ani pana la adulti in toata firea. Si cand Florina a inceput sa ne povesteasca despre viata ei pe ringul de dans, n-am mai recunoscut-o ca Florina noastra, ci ca Miss! Asa o strigau invataceii ei si asa am inceput sa o strigam si noi. Asadar, Miss stie foarte bine cum sa se conecteze cu oamenii:

 

„E foarte important sa ai un schimb de energie intre oameni. Sa oferi energie, dar sa stii sa si primesti. Este combustibilul care pe mine ma ajuta sa-mi fac treaba din ce in ce mai bine”.

 

Pe langa dinamica de energii pe care a preluat-o din arta dansului, Miss a realizat inca din primele momente petrecute la BT ca, pentru a ajunge stapana pe o situatie, este nevoie de foarte multa munca in spatele cortinei:

 

„Ma simt si la BT ca pe-o scena. Imi place in lumina reflectoarelor. 😊 Ca sa fii pe scena, ai nevoie de foarte multe elemente. La fel ca in dans, si in zona asta de banking trebuie sa ai componenta tehnica, componenta artistica si componenta estetica. Toate acestea creeaza un cadru foarte frumos care iti permit sa faci ca lucrurile sa para foarte usoare din exterior”

 

Am crede ca aceasta aparenta usurinta cu care cineva rezolva o speta complicata este motivul pentru care un client ar avea incredere in omul de la banca din fata lui. Miss priveste lucrurile diferit: „Pana sa vin in BT, credeam ca increderea se construieste. Nu. Increderea se simte. Tu simti de la primele minute de interactiune daca poti sa te deschizi catre omul din fata ta sau nu”.

Poate ca acest lucru este bazat tot pe schimbul de energie cu care functioneaza Miss, dar si pe ceva mai mult:„Eu am invatat ca e foarte important sa asculti. Si sa asculti activ. Oamenii, in general, vor sa fie ascultati si e foarte important sa fii prezent cu totul, ca sa poti construi puzzle-ul, sa vezi ce-i lipseste omului ca sa poata rezolva problema.”

 

Si ca tot vorbeam de ascultat, am intrebat-o pe Miss ce fel de muzica asculta: „Repertoriul e foarte vast si colorat, ritmurile sunt diverse. Desi sunt o tipa foarte dinamica, sunt pro si pentru zona aceasta de melodii mai romantice, pentru ca sunt o romantica incurabila!” Piesa ei pe repeat este Hit the road, Jack! Acum o sa va vina si voua sa o fredonati pentru tot restul zilei, asa-i? La fel ar face si Miss, care, apropo, isi dorea sa devina cantareata cand era mica. „Dar cum nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ, n-a fost sa fie”, pentru ca a dat de dans si s-a dus in acea directie.

 

Draga noastra Miss, suntem bucurosi ca flow-ul vietii tale te-a adus la noi. Asa ne-am ales cu unul dintre #OameniidelaBanca pe care ii indragim pentru personalitatea plina de viata, spiritul energic si atitudinea pozitiva! Multumim ca faci parte din echipa Bancii Transilvania! 😊

 

BT Extra – intrebari extra pentru #Oameniidelabanca!

 

Cum ar arata propriul tau Univers?

„In primul rand, cred ca ar fi foarte multe nuante de roz. In acelasi timp, asa, pe ici si pe colo, ar fi presarate niste elemente aurii, pline de stralucire. Ar fi undeva unde sa am si mare si munte, pentru ca-mi plac ambele variante. Ar fi plina de oameni, cu siguranta – nu as vrea sa fiu singura in lumea mea – si cred ca mi-ar placea sa aiba si niste magazine, ca sa-mi pot lua in continuare pantofi si rochite.😊 Apa turcoaz, copaci exotici, si eventual un hamac in care sa ma relaxez cu persoana iubita.”

 

Ce titlu de piesa te defineste?

„Daca ne referim strict la titlu, ar fi One and only de la Adele”.

 

Daca ai fi un anotimp, ce anotimp ai fi?

„Hmm… as alege in mod normal vara, doar ca as prefera iarna, pentru ca sunt fan a tot ceea ce inseamna decoratiuni de Craciun. Sunt cel mai mare fan al Craciunului, al statului langa semineu, privitului pe geam la zapada in timp ce casa e plina de bucurie, veselie, si toata lumea e imbracata asa, in straie de sarbatoare. Asa ca, da, as prefera sa fiu iarna, nu pentru ca e frig, ci pentru ca este foarte multa caldura sufleteasca la mijloc.”

Ți-a plăcut acest articol?
63
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.