0%

Georgiana Popa: Banking-ul, un maraton al ambitiei

03 septembrie 2021 Timp de citire 5:00 minute

Iubeste sa incerce lucruri noi, chiar daca asta inseamna sa iasa din zona sa de confort. Se bucura oricand de muzica buna, iar lectura este una dintre pasiunile care ii imbogateste timpul liber. Este vorba de Georgiana Popa  – Expert Solutii Clienti si protagonista #OameniidelaBanca alaturi de care povestim astazi despre debutul in banking, provocarile pe care le-a depasit si ce se intampla atunci cand activitatea de la birou ia sfarsit. Hai sa aflam impreuna!

A vazut anuntul de angajare, a aplicat si a intrat in echipa noastra. Atunci cand isi doreste ceva cu adevarat, Georgiana stie cum sa-si construiasca traseul lin prin care sa obtina acel lucru. Asa s-a intamplat si in anul 2020, cand a gasit schimbarea pe care o cauta in viata ei profesionala chiar aici, in Banca Transilvania. Experienta sa anterioara fiind tot din sfera digitalului, Georgiana s-a acomodat la noi mai repede decat ar fi crezut initial ca o sa se intample:

„Impresia mea despre banca era cu totul alta fata de cea pe care o am in prezent. Recunosc, atunci cand am aplicat, am stat putin pe ganduri. Nu as fi crezut ca o sa mi se potriveasca. In timp, am realizat ca ceea ce fac aici se aseamana cu ceea ce faceam la celelalte joburi pe care le-am avut: troubleshooting, discutii si ajutor oferit clientilor, intelegerea diferitelor aplicatii. Cand am intrat in echipa BT, am intrat pe postul de Specialist Relatii Clienti, la ghiseu. Cand a debutat proiectul pilot si mi s-a oferit postul pe receptie, am acceptat provocarea. Desi pe cat de mult iubesc sa vorbesc cu clientii, pe atat de putin imi place sa vorbesc despre mine.Un lucru il pot spune cu certitudine: imi place sa incerc lucruri noi, sa ma autodepasesc.”

Experienta anterioara a Georgianei in Customer Care a reprezentat un bun punct de start in banking. Daca va intrebati cum decurge o zi normala la birou, aceasta rezuma totul intr-un singur cuvant: depinde. V-ati obisnuit deja ca zilele in Banca Transilvania sa nu se asemene, tocmai pentru ca fiecare vine cu elementul sau surpriza, cu provocari diverse si cu un vibe al sau. Totusi, este ceva ce ramane neschimbat indiferent de context:

„Cand ajung la munca, incep prin a-mi pregati biroul si To Do list-ul pe ziua respectiva. Pe parcursul zilei, daca cineva are nevoie de mine, stie unde sa ma gaseasca: ori la bancomat, ori printre clienti, ori la birou. Totul depinde de zi. De aceea, eu o numesc impropriu «o zi normala la birou», caci in majoritatea timpului activitatea mea se concentreaza in afara lui. Dar, chiar daca alerg de colo-colo ca sa rezolv task-urile, ceea ce face diferenta este atmosfera la care contribuie atat colegii mei, cat si clientii care vin la noi. Am observat ca, atunci cand sunt afara, si clientii sunt mai putin formali. Sunt mai relaxati, mai deschisi fata de cum sunt la ghiseu. Iar mie imi place sa remarc asta.”

Dupa o zi ca un maraton, primul lucru pe care Georgiana il face atunci cand ajunge acasa este sa-si porneasca playlist-ul cu piesele sale preferate, in acord cu starea sa de spirit. Apoi, se delecteaza cu o lectura, fie ea mai usoara, fie mai complexa si se bucura de momentele petrecute in familie. Recunoaste ca, daca ar avea o superputere, si-ar dori sa faca ziua mai lunga. Totusi, asta nu o opreste sa viseze la mult iubitele calatorii. Destinatia sa preferata va fi intotdeauna spectaculoasa mare.

„Imi place sa calatoresc la mare, indiferent daca e la noi sau in alta tara. Chiar daca imi este foarte frica de ea, pentru ca nu stiu sa inot, iubesc sa o privesc, sa o miros, sa o ascult. Este intruchiparea relaxarii intr-un singur peisaj. Asa ca, nu mai incape indoiala ca o zi perfecta de weekend m-ar prinde la mare, pe plaja, alaturi de un frappe cu caramel, o carte buna si marea alaturi.”

 

Draga Georgiana, suntem bucurosi ca ai intrat cu determinare in acest maraton al ambitiei si suntem mandri sa te numim unul dintre #OameniidelaBanca! 💛

 

BT Extra – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea face schimb de vieti cu un personaj dintr-o carte, care ar fi acela?

„Sincer, nu cred ca mi-ar placea. Am invatat in timp ca e bine sa te multumesti cu ce ai. Niciodata viata nu este ca in carti sau filme. Fiecare are parti bune, parti rele, asa ca nu cred ca mi-ar placea sa fiu in locul altcuiva. Poate, sa zic, un personaj din unele carti romantice, cele vechi. Mi-ar fi placut sa traiesc in Belle Epoque, in special pentru tinutele elegante, bufante.”

 

Te consideri o persoana norocoasa?

„Cateodata da, cateodata nu. Este fix situatia aceea cand sunt niste coincidente care ti se intampla in viata si te ajuta, ca si cum cineva are grija de tine. La un moment dat, aveam o discutie cu un client care tocmai isi primise pinul pe un suport de hartie. Era exact ziua lui. Si el ma intreaba in gluma «Mi-ati pus pinul ca sa tin minte ziua in care m-am nascut?». I-am zis ca nu, ca e doar pura coincidenta, la care el mi-a raspuns «Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim». Asa ca asta zic si eu acum. Cineva ma ajuta, poate ca nu tot timpul, dar o face. Am fost ferita de durere, tot timpul cand mi-am dorit ceva mi s-a intamplat – chiar daca nu din prima. Pot spune ca ma consider norocoasa din punctul acesta de vedere.”

 

Daca ai putea asculta aceeasi piesa de fiecare data cand intri intr-o camera, care ar fi aceea?

„E greu. Am mai multe piese pe care le-as alege, dar depinde de starea mea de spirit, pentru ca nu ascult tot timpul aceeasi muzica. Acum as spune Poets of the Fall – 3 AM.”

 

Photo credit: Oana Curelaru

Ți-a plăcut acest articol?
20
1

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.