01 aprilie 2022

Iuliana Dogariu: Aprecierea ca ai facut lucrurile bine e de neinlocuit

„Ajutorul reciproc e o cheie importanta in BT si o filozofie pe care la randul meu o urmez cu strictete”, cu aceste cuvinte ne-a cucerit Iuliana Dogariu, Manager Relatii Clienti la Agentia Hipodrom din Sibiu, in ziua in care am cunoscut-o mai bine. Iuliana este unul dintre #OameniidelaBanca pe care o vedem tintind spre viitor. Trecutul e trecut, spune ea, in schimb viitorul poate veni cu atat de multe surprize.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, Iuliana a venit in echipa noastra in 2014 hotarata sa demonstreze tuturor de ce este in stare. Nu mai avea foarte multe de demonstrat la compania unde lucra in acel an si a aplicat pentru o pozitie de Ofiter Front Office la BT, in speranta ca va fi placuta. Si ce credeti ca s-a intamplat? Dupa trei ani avansase pe postul de Manager Relatii Clienti: „A fost o evolutie asteptata si simteam ca e momentul pentru acest pas.”

Constienta ca trebuie sa munceasca pentru fiecare obiectiv pe care si l-a propus, Iuliana a reusit sa imbine profesia cu viata de familie si sa gaseasca echilibrul in tot ceea ce face: „Dupa ce imi las fetita la gradinita, ajung la birou, pregatim cafeaua, ne savuram momentul, fiecare povesteste ce a mai facut si nu a mai reusit sa faca in putinul timp petrecut acasa si incepem ziua in agentie”.

Din experienta acumulata, si-a dat seama ca lucrul cel mai important in relatia cu clientii tine de intelegerea nevoilor acestora: „Satisfactia mea vine cu multumirea ca oamenii apeleaza din nou la mine daca i-am ajutat o data. Daca acelasi client te suna dupa un an cu alte nevoi, asta inseamna ca prima data a fost multumit si astfel ai creat o legatura. Interactiune cu oamenii ma tine tot timpul activa”. Iuliana precizeaza ca cele mai mari satisfactii le are atunci cand vine cu solutii pentru situatia complicata a unui client si acesta ii multumeste: „ E acea apreciere ca ai facut lucrurile bine”.

Agentia in care lucreaza Iuliana Dogariu este o agentie de consultanta mica, dar foarte unita, care se ghideaza dupa filozofia ajutorului reciproc: „As ajuta pe oricine, oricand, pentru ca la randul meu am fost ajutata”.  

Timpul liber si-l petrece in familie, in principal cu fetita ei care la varsta de patru ani s-ar transforma in animalute cat e ziua de lunga. Alte placeri au trecut pentru Iuliana in plan secund. Paradoxul face ca Iuliana sa iubeasca marea mai mult decat iubeste muntele, desi atat parintii ei, cat si familia sotului locuiesc in Cartisoara, o zona inconjurata de cei mai inalti munti din tara, spectaculosii Munti Fagaras. Pentru Iuliana, insa, marea e de neinlocuit. Nu degeaba are pe desktop o poza cu Grecia care sa-i aminteasca de vacantele care au fost si care vor fi. Oriunde vede apa si soare, se declara fericita. Pana atunci, profita de fiecare zi libera si isi petrece timpul cu familia ei in diverse locuri din Sibiu, in natura sau pe strazile linistite si cochete ale orasului. „Trebuie sa fii foarte organizat si sa profiti de fiecare clipa. Oricum timpul zboara si ne trezim ca nu ne-am bucurat suficient. Iar daca simti ca ai o viata plictisitoare, cine te opreste sa nu o mai condimentezi uneori”.

 

Draga Iuliana, ne place filozofia ta de viata si ambitia pe care o investesti in fiecare obiectiv pe care ti-l propui. Ne dorim sa privim alaturi de tine spre viitor si suntem bucurosi sa stim ca esti unul dintre #OameniidelaBanca! 💛

 

BT Extra – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca! 

Ce iti place sa citesti?

Acum citesc carti de Dezvoltare Personala si Psihologie pentru cresterea copilului. Citesc pentru a deveni un parinte mai bun. Inainte citeam sa ma delectez. Am citit, de exemplu, toate cartile lui Dan Brown si ale lui Paulo Coelho.

 

Ai o bautura preferata?

O cafea buna nu refuz niciodata. Insotita de un cocktail Pina colada pe plaja.

 

Ai vizita trecutul sau ai merge in viitor?

As merge in viitor. Trecutul e trecut. M-as teleporta peste 100-200 de ani sa vad in ce stadiu e omenirea. Mi-ar placea sa existe o singura tara pe tot Globul, sa vorbim o singura limba. Sa vad cum ne vom deplasa, ce gadgeturi și dispozitive vor exista atunci. In trecut m-as intoarce doar pentru a revedea pe cineva drag. Viitorul e mai spectaculos. Il putem anticipa doar raportat la momentul de acum, in schimb trecutul il aflam din istorie.