28 august 2020

Laurentiu Mares: Despre cum viata te poarta pe valuri si te aduce acolo unde-ti cere inima

Stii genul acela de voce care te relaxeaza imediat ce o auzi? Ale carei corzi vocale vibreaza pe un ton calm, iar cuvintele curg la fel de linistit ca apa unui rau. Asa e cand il auzi vorbind pentru prima oara pe Laurentiu Mares, consultant la Divizia pentru Medici si unul din #OameniidelaBanca pe care te poti baza in orice situatie.

Laurentiu te asculta cu atentie, te intelege si iti rezolva cat de repede posibil problema cu care te confrunti, iar oamenii il apreciaza pentru asta, in special medicii cu care interactioneaza zi de zi. Credem ca mare parte din succesul lui se datoreaza simplului fapt ca pune suflet in ceea ce face:

 

„M-a atras partea de a discuta cu oamenii, m-a fascinat dintotdeauna. Sa stai fata in fata cu un om, sa-l asculti si sa-i acoperi o nevoie. Pentru mine asta inseamna un lucru foarte frumos”.

 

Pe langa aptitudinile sale native de comunicare, profesionalismul, punctualitatea si rapiditatea cu care actioneaza sunt trasaturi pe care le-a capatat in cei 8 ani de experienta la BT. In primii 4 ani a lucrat ca manager relatii clienti persoane fizice la agentia Octavian Goga, „o agentie de suflet”, dupa care a trecut la Divizia pentru Medici, un loc in care i se pare ca human bankingul este perceput mai intens fata de alte locuri din BT: „Lucram aici cu medicii intr-un context cu totul aparte fata de tot ceea ce se intampla in banking in momentul de fata. E o alta lume”.

Dupa terminarea liceului, a ales sa vina la Bucuresti si sa faca Politehnica. Ridica zambind din umeri daca il intrebi ce face un inginer in banking. Totusi, este clar ca a ajuns in locul potrivit, alaturi de persoanele potrivite: alaturi de Iulia, sotia lui, si de Sonia Maria, fetita lor de aproape 2 ani. Numele micutei are o poveste impresionanta: „Am visat acest nume pentru copil inainte de a afla ca este fetita si i-am spus sotiei, sotia a inceput sa rada. O saptamana mai tarziu am avut controlul de rutina si cand ne-a spus ca vom avea fetita, efectiv am ramas socati”.

 

Cu Iulia s-a cunoscut in 2014, printr-un prieten.

„Era o simpla iesire in oras. Eu sunt din Ramnicu Valcea, ea e tot de acolo, dar intalnirea am avut-o aici, in Bucuresti. Am aflat ca joburile noastre sunt la 500 m de abia la prima intalnire. (râde) M-a indragostit de ea din prima. (acum zâmbește laaarg!)”

 

Weekend-urile si le petrece in cel mai simplu si relaxant mod: se plimba cu familia in parc. Nu exista nimic altceva care sa intreaca fericirea pe care o simte cand isi petrece timpul impreuna cu Iulia si Sonia.

 

Laurentiu, suntem convisi ca lucrurile vor deveni din ce in ce mai frumoase in viata ta, mai ales ca acum o aveti pe micuta Sonia, dar si in viata noastra, pentru ca avem placerea de a te avea alaturi de noi! Multumim ca esti unul din #OameniidelaBanca cu care ne mandrim!

 

Photo credit: Vlad Cupsa