05 februarie 2021

Liliana Botez: Iubirea ofera mereu raspunsul potrivit

Ce faci atunci cand tu visezi sa devii politista, iar parintii tai sa devii avocat? Simplu! Iti urmezi iubirea. Asta s-a intamplat in cazul Lilianei Botez, unul dintre #OameniidelaBanca despre al carui parcurs povestim in acest articol.

 

Totul a inceput in urma cu 11 ani, cu un CV in mana si o criza economica ce nu dadea mari sperante tinerilor dornici sa isi construiasca o cariera. Primul job al Lilianei a fost la o alta banca, insa, in anul 2011, s-a alaturat echipei noastre pe postul de Relationship Manager IMM. In prezent, este Project Manager BT Mic, subsidiara familiei Banca Transilvania dedicata finantarii afacerilor mici.

 

„Ce ma bucura cel mai mult acum este ca fac parte dintr-un colectiv foarte fain si atunci cand prin ceea ce fac reusesc sa optimizez fluxuri si procese pentru clienti si colegi, aducand o experienta placuta clientilor in interactiunea cu banca si usurinta colegilor in desfasurarea activitatii lor.”

 

Liliana s-ar fi visat politista, in contrast cu dorinta parintilor ei de a deveni avocat. Insa, a decis sa urmeze calea sotului, alaturi de care este impreuna inca din liceu, si anume: specializarea Finante-Banci. Iubirea si destinul au facut munca de echipa si au reusit sa puna semnul egal intre viitor si banking.

Intregul timp liber de care se bucura Liliana il are in prim-plan pe Andrei, micutul ei de 3 ani. „Primul si singurul lucru pe care il fac prima data cand ajung acasa este sa stau cu copilul meu”, ne marturiseste Liliana. Un must do pe wishlist-ul ei este sa calatoreasca la pas prin locuri si culturi diferite alaturi de Andrei si Iulian.

 

Recunoaste ca ii lipsesc expeditiile, in special cele din insorita Italie. Inainte de pandemie, traditia era ca luna ianuarie sa fie destinata planului de excursii in familie pe anul respectiv, iar aniversarea ei din luna martie ii prindea mereu intr-un nou loc din tara preferata. De la atractii turistice si pana la cultura gastronomica, Italia este locul in care Liliana s-ar intoarce cu drag ori de cate ori ar avea ocazia.

Liliana isi gaseste acum relaxarea in timpul petrecut alaturi de cei dragi, iar City Break-ul a fost inlocuit de armonia livingului si de constructiile de Lego alaturi de Andrei. E diferit, insa stim sigur ca e way more fun.

 

Draga Liliana, iti multumim ca ne-ai permis sa descoperim cat de simplu si frumos reusesti sa te bucuri de ceea ce te inconjoara. #OameniidelaBanca sunt mandri sa te aiba printre ei! 💛

 

Photo credit: Mihnea Ratte