26 august 2022

Margot Menning: „Simt ca am evoluat foarte frumos de cand sunt la BT”

Urmatoarei noastre protagoniste din seria #OameniidelaBanca ii place foarte mult sa ajute. 💛 Licentiata in Psihologie, dar cu experienta in vanzari si in domeniul bancar, in august 2020 Margot Menning a ajuns la BT pe o pozitie de Specialist Servicii Clienti. In prezent, colega noastra este Expert Solutii Clienti si inlocuitor sef de agentie in Agentia Vasile Aaron din Sibiu si spune ca cele doua roluri i se potrivesc de minune. In cea mai mare parte a timpului le prezinta clientilor solutii alternative de realizare a operatiunilor si cea mai mare placere o are in momentul in care vede ca explicatiile ei dau rezultate: „Studiile de psihologie m-au ajutat foarte mult in comunicarea cu clientii. Si simt ca am evoluat foarte frumos si rapid de cand sunt la BT. Atata timp cat iti dai interesul e imposibil sa nu gasesti o cale de evolutie.”

Colega noastra este o fire agitata, mereu deschisa lucrurilor noi si dornica sa ajute pe cei din jurul ei. De fiecare data cand s-a comportat cu oamenii asa cum si-a dorit sa se comporte si oamenii cu ea, a avut de castigat.„Intr-un astfel de mediu este important sa ai si tu initiativa, sa nu ti se spuna mereu ce sa faci. Imi place sa merg cu clientii pe solutii alternative si sa ii ajut sa faca trecerea spre online. E o adevarata placere sa vad clienti care imi spun ca s-au descurcat singuri si nu au mai venit la banca pentru orice operatiune care poate fi facuta in online. Suntem o echipa foarte frumoasa, am legat prietenii si facem inclusiv voluntariat impreuna.”

Colega noastra este motorul Asociatiei "HAI din pantofi în bocanci" pe care a infiintat-o si, de cate ori are ocazia, incurajeaza lumea sa se conecteze mai mult cu natura. Multi colegi de la banca s-au oferit voluntari in actiunile organizate de Margot sau au facut donatii asociatiei. „Impreuna cu prietenul meu si cu baietelul lui ne-am mutat la Cașolț, langa Sibiu si acolo incercam sa organizam cat mai multe activitati pentru copiii din sat si din zona”, explica Margot.

Margot este o mare iubitoare de munte, a urcat pe toate varfurile de peste 2.500 de metri de la noi din tara și, de doi ani, de cand a devenit oraseanca mutata la sat, spune ca si-a schimbat radical viata. Ii place foarte mult sa citeasca si adora copiii. Ultima carte citita a fost „Chiar si vulturii au nevoie de un imbold” de David McNally. Dar de doi ani citeste si carti de parenting si recomanda cartea „Copilul tau. Parintii tai. Tu”, de Ioana Chicet-Macoveiciuc. Daca ar castiga peste noapte la loto, ar finaliza proiectul de renovare a centrului educational Hai Edu Hartibaciu pentru a oferi comunitatii din Casolt cat mai multe experiente culturale de calitate.

 

Draga noastra Margot, ai un suflet extrem de generos si suntem mandri ca faci parte din #OameniidelaBanca. 💛 Vom fi aici sa te sustinem si abia asteptam sa auzim mai multe despre urmatoarele tale proiecte. 👏

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Ai o culoare care te reprezinta?

„Am o sensibilitate pentru culoarea mov, dar nu aleg sa imi cumpar lucruri de culoare mov. Imi plac si nuantele de albastru”.

 

Daca ar fi sa primesti un premiu, pentru ce crezi ca l-ai primi?

„Probabil l-as primi pentru brandul "HAI din pantofi în bocanci" de care sunt foarte mandra”.

 

Ce ai face daca ai avea oportunitatea sa iti construiesti propriul partid?

„As pune accent pe copii, pe educatia lor si pe egalitatea de sanse. As elimina orice forma de discriminare in randul copiilor pentru ca ei reprezinta viitorul nostru”.