09 septembrie 2020

Nicoleta Borbely: Mamica, manager si pasionata de fotografie si de muzica

Cand stii ca urmeaza sa asculti un om spiritual povestind despre viata lui, probabil te-ai astepta sa-ti vorbeasca lent, pe un ton calm si foarte linistitor. Mare iti va fi surpriza in randurile de mai jos, in care vei descoperi vibe-ul Nicoletei noastre, care vorbeste repede, vesel si aproape te electrizeaza cu energia ei pozitiva. Asta pentru ca Nicoleta Borbely, manager Relatii Clienti, este unul din #OameniidelaBanca pe care ii intalnesti mai rar in viata.

 

 

A terminat un liceu teologic, dupa care si-a continuat studiile la Facultatea de Teologie si... la cea de Litere, simultan! Initial dorea sa devina profesoara de romana si de religie, insa viata a adus-o la noi, la BT. Nu imediat dupa facultate, ci in 2005, si nu pentru 15 ani cap-coada, ci cu o pauza de sase ani, mai exact cate doi ani pentru trei motive diferite de fericire:

 

Iustin (filosoful familiei, care este in stare sa-si sustina ideile „ca un martir”, glumeste Nicoleta), Sophia (echilibrul familiei, o fire inteleapta, care stie sa se puna pe ea pe locul doi pentru a-i ajuta pe ceilalti) si Ziana (veselia familiei, mereu cu zambetul pe buze si cu cate un cantec pregatit pentru orice situatie).

 

La cei trei copii ai ei se intoarce acasa in fiecare seara, dupa terminarea programului de lucru. Si, desigur, si la sotul ei, Adi, care a cucerit-o intr-un mod foarte simpatic. Dar despre asta, putin mai tarziu.Pana atunci, sa rezumam cum arata o zi normala din viata Nicoletei: isi incepe prin a-si savura cafeaua aromata alaturi de colegele ei dragi, dupa care se apuca de telefoane si intalniri.

Clientii bancii o indragesc la fel de tare precum o face echipa ei pentru ca empatizeaza cu fiecare om in parte si ii tine aproape de suflet:

 

„Cand clientii vin chiar si pana la bancomat, imi bat in geam doar ca sa ma salute”.

 

 

 

Daca i-am ruga sa o descrie pe Nicoleta, ar spune ca ea este ca o raza de fericire si ca zilele in care lipseste de la birou nu sunt la fel de luminoase fara ea - se pare ca Ziana ii seamana foarte tare! De altfel, si Nicoleta iubeste sa cante, la fel ca mezina familiei.

Cand era mai tanara, Nicoleta facea parte din corul facultatii. Timp de doi ani a participat la mai multe turnee, si nu cu orice artist, ci cu Tudor Gheorghe! De acolo s-a tesut si povestea ei cu Adi. Acesta, si-a luat inima in dinti, a facut cumva rost de numarul ei de telefon si i-a compus un mesaj de milioane, in care spunea ca s-a indragostit de ea si ar dori sa o cunoasca.

Numai ca, vazand un numar necunoscut, Nicoleta a crezut ca un baiat amorezat o fi tastat gresit numarul! S-a gandit ce s-a gandit si a zis sa-i semnaleze asta – „doar o fi existand o fata care asteapta cu sufletul la gura mesajul respectiv!” Asa ca l-a sunat inapoi, ca sa-i explice ca-i o greseala. Dar Adi i-a raspuns ca nimic nu este intamplator si ca toate sunt asa cum ar trebui sa fie.

Asa se face ca acum au o familie mare si vesela, alaturi de care organizeaza chiar şi evenimente. Adi este cel cu muzica, fiind ajutat si de Iustin, iar Nicoleta se ocupa de imortalizarea momentelor frumoase. Asta, cand nu se afla in centrul ringului de dans, acolo unde spune ca ii este locul.

 

 

Draga Nicoleta, cu un spirit atat de debordant si mai ales molipsitor, pentru noi este o mare bucurie sa te numim unul din #Oameniidelabanca despre care putem povesti cu drag la cafea sau pe ringul de dans! 💛

 

 Photo credit: Gina Stef