08 martie 2019

Povestea Roxanei Duralia

Daca ar veni tata la banca, cum mi-ar placea sa se poarte persoana de acolo cu el?

Roxana este Relationship Manager la sucursala BT Obor si fosta campioana mondiala la Kempo (MMA) in timpul liber. Pentru acest episod #OameniidelaBanca, ne-a povestit cum a ajuns sa imbine cele doua pasiuni: sportul si jobul din banca. Pe ring se lupta sa castige medalia de aur, iar la birou, se lupta cu cele mai complicate dosare. 

Aceasta este povestea ei, povestea uneia din cei peste 8.000 dintre colegii BT:  #OameniidelaBanca

Episodul 1 - Copilaria si artele martiale

A inceput sa faca antrenamente la Kempo (MMA) pe cand avea 10 ani, iar la primul campionat a mancat bataie. Asta nu a facut decat sa o ambitioneze pe Roxana si la urmatorul campionat a castigat medalia de aur. Acesta a fost punctul-cheie: “Atunci mi-am dat seama ca pot mai mult, ca trebuie sa am incredere in mine, a fost ca o trezire - de aici a pornit dezvoltarea mea personala si profesionala.” Au urmat 16 ani de performanta. O parte din ei in banca.

Episodul 2 - Primul job la BT

Roxana a inceput sa lucreze la BT in urma cu 6 ani si jumatate: “M-au luat de mica si m-au ajutat sa cresc. Am lucrat cu oameni care m-au sustinut si prin intermediul carora am reusit sa ma dezvolt”.

Episodul 3 - Bucuriile vietii la birou

“Nu m-as fi gandit vreodata ca oamenii din BT sunt atat de extraordinari si nu zic asta din complezenta, chiar e adevarat.”. “Hai ca rezolvam impreuna!”, “Hai, se poate”, “Te ajut daca ai nevoie” – acesta este spiritul BT. #HumanBanking.

Episodul 4 – Viata in banca

Daca ar putea sa rezume in 3 cuvinte, ce inseamna BT - Roxana ar alege: incredere, prietenie si dezvoltare - “de cand m-am angajat aici sunt intr-o permanenta evolutie, deja am avut 4 posturi.”

“Mi-a zis mie cineva, la un moment dat, niste vorbe care mi-au ramas in suflet: “Sa te porti cu oamenii, nu cum iti doresti ca ei sa se poarte cu tine, ci cum iti doresti sa se poarte cu parintii tai.” Asta mi se pare cel mai important. Mereu ma gandesc, daca ar veni tata la banca, cum mi-ar placea sa se poarte persoana de acolo cu el?”

O zi obisnuita din viata Roxanei, incepe inainte de ora 9, la cafea: “ma apuc de treaba, nu prea ies in pauze, sunt cam workaholica, nici nu fumez - deci nu prea am pretexte sa ies afara. Oricum, o data ce incep o activitate, nu imi place sa ma intrerup pana nu am incheiat.”

Multumim, Roxana, pentru toate lucrurile bine facute.

 

Foto Credit: Andreea Retinschi