12 martie 2020

Raluca Sabadus despre ce inseamna sa iei fiecare zi de la 0

#OameniidelaBanca sunt cei care ofera mult mai mult decat indrumari legate de credite, carduri sau conturi de economii. Ei ofera siguranta! Ii incarca pe toti cu energia electrizanta de a merge inainte. Cu acestea vei pleca mai departe dintr-un birou BT, mai ales daca acel birou este al Ralucai Sabadus.

Cand a aflat ca va sustine un interviu pentru acest articol, Raluca habar n-avea ce sa povesteasca despre ea, asa ca i-a cerut sfatul fetitei ei de 5 ani. Daria a zis asa: „Mami, spune-le ca esti fericita.”

Intr-adevar, este fericita: are o fetita minunata, un sot cu care este impreuna, vorba ei, „de-o viata” si un loc de munca la care se duce cu drag in fiecare zi.

„Nu astept de la viata lucruri fabuloase ca sa fiu fericita. Mi se pare ca din jurul meu pot lua cate ceva care sa ma implineasca.”

Raluca este sefa unei agentii din Cluj, de unde are sute de povesti cu oameni pe care ii considera foarte frumosi: „Pentru mine e foarte importanta interactiunea cu oamenii si tin foarte mult ca ei sa fie bine sufleteste”.

Se ingrijeste si de starea de bine a colegilor de la banca, nu doar a clientilor ei. Cum este foarte calma din fire, inmagazineaza in interiorul ei o energie pozitiva pe care o da mai departe prin cuvintele linistitoare pe care le rosteste. Raluca are o putere de „resetare” care ii perimite sa inceapa fiecare zi de la 0: „Cred ca, a fi concentrat pe ceea ce faci in momentul respectiv, te ajuta mult sa te deconectezi de la alte lucruri”.

Abilitatea ei de a ramane atenta pe o tinta a ajutat-o mult si in cariera. Asta, si cafeaua. 😉 Din 2014, exceptand doi ani in care a fost in concediu de maternitate, Raluca isi incepe ziua de lucru la BT in mod OBLIGATORIU cu cate o cana de cafea. S-au schimbat doar oamenii cu care-si bea cafeaua, locul si textul scris pe ecusonul de birou: la inceput a fost consilier persoane juridice, dupa care a continuat cu functia de sef de agentie, urmand sa devina chiar director de agentie.

Cafeaua este micul ei rasfat si in zilele de weekend, pe care le rezerva in totalitate familiei. Isi doreste cat mai mult timp de calitate petrecut cu cei dragi – acesta este marele rasfat. In serile in care nu ii citeste Dariei povesti de noapte buna, se mai uita la cate un serial. Ultima oara a reluat Friends, un serial de suflet.

Decoratul noii casute in care s-au mutat este alta activitate indragita de Raluca. Ii place sa porneasca „in misiune” la magazinele de decoratiuni. Oricum s-ar pune problema de design, casa lor este cel mai frumos loc din lume - pentru ca e locul in care familia e mereu impreuna.

Raluca, ne bucuram foarte tare ca esti unul din #OameniidelaBanca si ca impreuna formam si noi, la randul nostru, o familie! 

 

Foto credit: Vlad Cupsa