16 septembrie 2022

Roxana Grigor: „Cu tact si rabdare invingi orice obstacol”

Primul loc de munca pentru urmatoarea protagonista din seria #OameniidelaBanca a fost la o gelaterie din centrul Clujului. Nu era jobul ideal, spune actuala noastra colega, dar a privit avantajele de a lucra mult timp in preajma copiilor. In 2019 a devenit parte din echipa BT, prima data pe pozitia de Specialist Servicii Clienti, chiar daca intrase pana atunci intr-o banca doar de doua ori: prima data sa isi deschida un cont si a doua oara sa isi ridice cardul. Roxana Grigor a prins o oportunitate pe care nu a vrut sa o rateze, s-a adaptat si a invatat repede, iar in aceasta toamna se implinesc deja trei ani de cand o avem alaturi. 💛 Sa o cunoastem pe Roxana Grigor, Expert Servicii Clienti la Agentia BT din cartierul clujean Manastur.

„Imi place mult pozitia pe care o am pentru ca presupune sa interactionez mult cu clientii, iar la agentia noastra fluxul este continuu. Incerc in fiecare zi sa invat  ceva nou si sa devin o varianta mai buna a mea. Momentan ma simt foarte confortabil in acest rol. Cand imi spun colegii sau clientii ca mi-au simtit lipsa de fiecare data cand sunt plecata, atunci parca totul primeste un nou sens.”

In relatia cu clientii ei, Roxana da dovada de foarte mult tact si rabdare. E mereu atenta la detalii si duce fiecare sarcina la nivel de perfectiune. Cel mai mult o implineste cand vede ca un client i-a retinut numele si cand acesta revine la ea pentru rezolvarea unei alte situatii. Ce face Roxana este sa gaseasca de fiecare data cele mai bune solutii pentru ei: „Sunt o persoana de echipa, o persoana devotata si cred ca si colegii mei simt asta.”

Pe drumul de la birou, spre casa, Roxana se gandeste de fiecare data ce va gati in ziua respectiva. Gatitul e o forma de relaxare pentru colega noastra si o pasiunea pe care se gandeste sa o dezvolte in viitor. In timpul ramas liber, asculta multa muzica veche, in special muzica romaneasca si citeste carti bazate pe povesti reale, cea mai recenta fiind „Cu pretul vietii”, de Max Eisen. Weekendul ideal se traduce pentru Roxana in cafeaua de sambata dimineata si cateva ore petrecute in hamac la casa de la tara a prietenului ei. Daca in acelasi weekend ar ajunge si la parintii ei in Maramures, s-ar considera cu adevarat cea mai rasfatata persoana din lume. 🥰 Nu ar refuza un citybreak la Roma sau cateva saptamani in Delta Dunarii pentru a simti cu adevarat ritmul vietii in cel mai salbatic loc din Romania.

 

Draga Roxana, ne bucuram ca faci parte din echipa #OameniidelaBanca si iti dorim sa iti pastrezi tactul si rabdarea multi ani de acum inainte. 🥰 Ne mandrim cu tine in fiecare zi. 👏

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea fi un animal, ce animal ai fi?

„As fi un pisoi, nu o pisica. Uneori e lenes, alteori e jucaus, dar de cele mai multe ori un pisoi e foarte rasfatat”.

 

Daca ai fi o culoare, ce culoare ai fi?

„Imi plac foarte mult culorile toamnei si cred ca mi se potrivesc cel mai bine nuantele de aramiu si portocaliu”.

 

Daca ai putea fi o melodie, ce melodie ai fi?

„As fi melodia Dance Me to the End of Love a lui Leonard Cohen”.