18 februarie 2021

Tomoiagă Grigore Cristian: Cand banking-ul devine sinonim cu naturaletea

„Primul loc de munca, prima dragoste”, asa descrie primii pasi facuti in Banca Transilvania, colegul nostru Grigore Tomoiaga, unul dintre #OameniidelaBanca alaturi de care povestim astazi.

 

Absolvent la Facultatea de Stiinte Economice - specializarea Marketing, a stiut ca drumul lui se va indrepta spre aceasta directie. Astfel ca, in februarie 2008, s-a angajat la noi pe postul de Casier la Agentia Borsa. Determinarea si ambitia l-au ajutat sa avanseze si sa-si doreasca sa indeplineasca cat mai multe dintre dorintele clientilor. In anul 2010 a devenit Ofiter Front-Office, in 2012 a lucrat pe postul de Administrator Cont, iar din anul 2014 si pana in prezent este Manager Relatii Clienti la Agentia Viseu.

 

Grigore stie ca a face banking inseamna mai mult decat cifre si obiective ce trebuie bifate la finalul unei zile. Si-a dorit inca de la inceput sa fie aproape de clienti si de nevoile lor, iar naturaletea cu care s-au intamplat toate acestea l-au facut sa fie recunoscut simplu de catre cei ce ne trec pragul: „Grigore de la BT”.

 

„Clientii vin in agentie cu nori de probleme deasupra lor, iar noi suntem aici pentru a incerca sa aducem soarele pe strada lor. Ne punem in joc cunostintele, priceperea si latura umana pentru a-i ajuta sa gaseasca solutia de care au nevoie. Echipa de la Agentia Viseu este una fantastica.” 

 

Fire activa, Grigore participa cu entuziasm la toate evenimentele marca BT: de la training-uri si cursuri, pana la BT CON si Campionatul BT de la Mamaia. Demn de mentionat este faptul ca s-a calificat de cinci ori consecutiv la AEGON Force 1, iar in 2017 a reusit sa se numere printre primii 10 vanzatori de elita in cadrul galei desfasurate la Amsterdam. Good job, Grigore! 😊

Pentru a le putea face pe toate, Grigore se incarca cu energia de acasa. Fiind un adevarat familist, se bucura de timpul petrecut alaturi de sotia lui Ioana si de fetita lor Cristina Georgiana care are aproape 4 anisori. Familia se afla in centrul atentiei si pretuieste fiecare moment petrecut in compania celor dragi:

„Pentru mine, o zi perfecta este o zi simpla, petrecuta alaturi de familie. Nu trebuie sa fim in Maldive sau New York ca sa ne simtim fericiti. Este suficient sa fim sanatosi si sa ne simtim impliniti atunci cand suntem impreuna.”  

Muzica se numara printre pasiunile lui Grigore. Ii place sa cante si, in acelasi timp, sa ii incante pe cei din jur cu versurile melodiilor preferate. Ne-a marturisit ca, daca ar fi sa puna o piesa pe repeat, cu siguranta ar alege „Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel.

 

Grigore, ne bucuram sa vedem cu cata naturalete reusesti sa aduci zambetul pe buzele clientilor. Astazi a sosit randul tau. 💛

Suntem mandri ca faci parte din familia BT!

 


Photo credit: Sorin Ileni