06 octombrie 2021

Veronica Popa: Echilibrul, cheia unei minti linistite

O mama mandra, o prietena alaturi de care monotonia nu are cum sa isi faca simtita prezenta si o profesionista de la care ai intotdeauna ceva de invatat. Veronica Popa este cea care continua seria povestilor #OameniidelaBanca. Afla de la ea care este secretul echilibrului dintre banking si viata personala!

Veronica si-a facut debutul in banking in anul 2006, perioada in care ocupa postul de Ofiter Credite la o alta banca. Din 2011, a devenit Manager Agentie, insa presiunea si timpul petrecut mereu peste program faceau sa fie dificil pentru ea sa isi mai poata dedica energia familiei sale. Chiar daca prin efortul sau a obtinut rezultate foarte bune, clasandu-se pe locul 2 pe tara, nimic nu putea concura cu nevoia fetitei sale de a o avea mai aproape:

„Veneam acasa agitata si destul de tarziu. La vremea respectiva, fetita mea era in clasa a doua, iar eu trebuia sa fac teme cu ea, sa imi petrec timpul cu ea. Mi-am zis ca trebuie sa schimb locul de munca. Am urmarit frecvent posturi disponibile, in ideea in care puteam gasi ceva ok. M-a mirat faptul ca Banca Transilvania a scos postul de Manager Agentie. Nu mai vazusem pana atunci sa aiba acest post disponibil. Asa ca am aplicat. Dupa ceva timp, am fost chemata la interviu si am fost acceptata. A fost o decizie foarte buna, iar cel mai bun indiciu ca a fost asa a venit dupa un an de BT, de la fiica mea. Mi-a zis ca ii pare bine ca mi-am schimbat locul de munca si ca nu mai vin asa nervoasa acasa. Deci daca aveam nevoie de o confirmare ca am facut bine ce am facut, asta a fost cu siguranta cea mai buna confirmare.”

Astazi, Veronica este Manager Agentie in cadrul BT Microfinantare din Galati. Know-how-ul si experienta pe care le detine au clasat-o inca de la inceput in randul profesionistilor pe care te poti baza. Iata cum si-a scris debutul in Banca Transilvania:

„In prima zi, am ajuns la sucursala BT si trebuia sa vorbesc cu Seful de Serviciu IMM. Din greseala, am intrat in biroul Directorului de Sucursala, dar asta nu ne-a oprit sa incepem sa povestim. Apoi, m-am intalnit si cu Seful de Serviciu IMM care mi-a facut un tur al bancii de sus pana jos. Aveam emotii, fiind un nou inceput pentru mine, dar am ramas placut surprinsa de cat de prietenoasa a fost toata lumea. E incomparabil ca si loc de munca, in sensul bun.”

Veronica este genul de persoana pentru care stagnarea nu este o solutie. Astfel ca, bucuria de a ajunge in Banca Transilvania s-a dublat atunci cand a descoperit posibilitatea de a participa la cursuri de dezvoltare profesionala, pe teme diverse. Activitatile de acest tip s-au potrivit la fix cu dorinta ei de perfectionare continua.

Asa cum v-ati dat seama deja, pentru Veronica familia este si va ramane mereu pe primul loc. Sotul si fetita sa sunt cele mai mari impliniri ale sale. In weekend sau atunci cand e posibila o vacanta mai lunga, pornesc impreuna in calatorii si cauta sa-si faca cat mai multe amintiri.

„Anul acesta am recuperat vacanta pe care nu am reusit sa o luam anul trecut. Am mers inclusiv in Delta, unde nu mai fusesem niciodata si, bineinteles, la munte si la mare. Dupa ce treci cu bacul din Galati, peste Dunare in judetul Tulcea, sunt Muntii Macinului. Ne place sa mergem si acolo, insotiti de cel putin inca o familie. De curand am fost si in Muntii Buzaului, acolo unde se gasesc si Trovantii de la Ulmet. Deosebit! Auzisem de muntii de acolo, dar nu am fost niciodata. Am prins si o vreme calda. A fost excelent.”

 

Draga Veronica, ne bucuram sa te vedem implinita atat pe plan personal, cat si profesional. Si noi, la randul nostru, ne simtim mai impliniti de cand te afli in echipa BT. Suntem mandri sa te numim unul dintre #OameniidelaBanca! 💛

 

BT Extra – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea alege un loc in care sa traiesti all time, care ar fi acela?

„Undeva unde sa fie si munte, si mare. Cred ca ar fi ideal. Sau undeva de unde poti ajunge facil in ambele locuri.”

 

Ce superputere ti-ar placea sa ai?

„Sa fac cat mai mult bine celor din jur.”

 

Daca ar fi sa primesti un premiu, pentru ce anume crezi ca l-ai primi?

„Pentru ca am reusit sa devin mai calma. Sunt berbec de zodie si, uneori, mi-a fost greu sa ma temperez. Acum, insa, nu mai iau lucrurile asa in tragic si, surprinzator, imi merge mult mai bine si acasa, si la job.”

 

Photo credit: George Nica