03 iulie 2020

🎧 #PodcastBT - Ce inseamna sa faci un festival cu Bogdan Buta si Andi Moisescu

 

BT Talks here! Speram ca ai castile pregatite pentru ca avem un nou episod podcast 🎧. Weekend-ul acesta am fi fost la Constanta pentru unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii. Asa ca, ne-am gandit sa ne spuna cineva cu muulta experienta in domeniu ce inseamna sa organizezi un festival cu adevarat. 

Gazda noastra, Andi Moisescu, si Bogdan Buta, fondator UNTOLD si Neversea Festival, vorbesc despre munca din spatele evenimentelor, despre emotii si directia in care se indreapta aceste proiecte.

In plus, Bogdan ne povesteste despre pasiunea si mindsetul care nu te lasa sa dai gres. 

 

Cateva idei, numai bune de... ascultat:

  • Ambitia de la inceput a fost sa fie printre marii jucatori, nu sa faca un alt eveniment din Romania. "Cel mai dificil lucru a fost sa ne luptam cu mentalitatea din Romania, ca la noi nu se poate".
  • Viziunea lui Bogdan despre UNTOLD este de a face un univers creativ, mai mult decat un festival: "vrem sa ajungem sa avem un parc de distractii, toate povestile de festival sa le punem intr-un best seelling books, sa pitch-uim Hollywood pentru film, sa dezvoltam jocuri, sa fim un fel de new Disney".
  • Pentru Bogdan nu exista compromisuri si considera ca efortul dintre a face ceva mic vs a face ceva mare iti ocupa la fel de mult timpul ”ori fac ceva mare si sa fiu intre cei mai buni, ori nu merita sa ma apuc de treaba.”   
  • Cand formezi o echipa e important sa cauti oameni care sa inteleaga viziunea, sa creada in vis si sa isi doreasca sa fie in proiect.
  • Pentru fiecare festival sunt emotii. Momentul in care Bogdan simte ca se elibereaza de emotii si de stresul acumulat in organizare este cel in care se deschid portile stadionului si se vede bucuria oamenilor. 
  • UNTOLD este deja un business sustenabil si exista propuneri de parteneriate pentru organizarea lui si pe alte continente. "Va fi o provocare sa exportam un produs romanesc si in alte tari".

 

 

Daca ti-a placut acest episod, nu uita sa te abonezi la BT Talks pe Apple PodcastGoogle Podcast sau Spotify. Revenim in curand cu noi episode pentru tine!